Nejste přihlášen/a.
Je to takovej pruh trošku delších vlasů ve svislé ose hlavy odpředu až dozadu dolu, přibližně trojúhelníkovýho průřezu, jak je to máznutý gelem aby to drželo, trochu jako hřebínek, . prostě nehoře to stojí nahoru, vzadu hlavy dozadu, Ale ne moc.Jinak boky hlavy učesány normálně, asi trošku zkrácený . Nevím jak se tomu říká. Bohužel nemúžu najít ani nějakou fotku že bych jí sem plácnul. Díky.
Sorry za ten noční zmatek, už vím proč to nešlo - ty obrázky byly v .bmp nebo co to bylo. Musel jsem je překonvertovat do .jpg.
Já jsem právě potřeboval vědět ja k se tenhle účes jmenuje, abych mohl říct u holičky co vlastne chci...
Zdravím, lepší než říci, že chcete "kohouta", je vhodnější přinést obrázek požadovaného účesu, popř. jí to detailně popsat, aby Vám na hlavě nevytvořila něco, s čím pak nebudete spokojen. :D
Souhlasím, nejlepší je si vytisknout, stáhnout do mobilu / vystřihnout z časopisu přesně to, co chcete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.