Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se říká tomuhle účesu?

Od: technoman* odpovědí: 17 změna:

Je to takovej pruh trošku delších vlasů ve svislé ose hlavy odpředu až dozadu dolu, přibližně trojúhelníkovýho průřezu, jak je to máznutý gelem aby to drželo, trochu jako hřebínek, . prostě nehoře to stojí nahoru, vzadu hlavy dozadu, Ale ne moc.Jinak boky hlavy učesány normálně, asi trošku zkrácený . Nevím jak se tomu říká. Bohužel nemúžu najít ani nějakou fotku že bych jí sem plácnul. Díky.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Číro...

upload.wikimedia.org/...

doplněno 29.04.12 23:50:

vlasy-in.cz/...

PINK?

technoman*
hodnocení

né no tohle je moc dlouhý a úzký... co myslím já to je krátký a strany hlavy nejsou vyholený, jen upravený, možná trochu sestřižený. Prostě jakoby normálně učesaný ale v ose hlavy vygelovaný

doplněno 29.04.12 23:38:

do takovýho výraznýho pruhu

technoman*
hodnocení

už jsem něco našel

doplněno 29.04.12 23:47:

tady je to

askmenow*
hodnocení

0x

Třeba něc takovéhleho?

svetucesu.com/...

Já tomu říkám kohout... ale asi to není úplně "odborný"název :D

technoman*
hodnocení

Jo! To je téměř ono!

technoman*
hodnocení

Hm, nejde mi to vložit.,

doplněno 30.04.12 00:01:

další pokus

technoman*
hodnocení

už se povedlo. Stačí zaklít a je to...

Jak se říká tomuhle účesu?

Ono hlavně stačí zvolit správný formát ;) Jpeg/Jpg nebo png

technoman*
hodnocení

Dopr...Proč mi nejde vložit obrázek!

Jak se říká tomuhle účesu? #2
askmenow*

pořád je to podle mě kohout ;)

technoman*
hodnocení

Sorry za ten noční zmatek, už vím proč to nešlo - ty obrázky byly v .bmp nebo co to bylo. Musel jsem je překonvertovat do .jpg.

Já jsem právě potřeboval vědět ja k se tenhle účes jmenuje, abych mohl říct u holičky co vlastne chci...

poiu*

Zdravím, lepší než říci, že chcete "kohouta", je vhodnější přinést obrázek požadovaného účesu, popř. jí to detailně popsat, aby Vám na hlavě nevytvořila něco, s čím pak nebudete spokojen. :D

askmenow*

Souhlasím, nejlepší je si vytisknout, stáhnout do mobilu / vystřihnout z časopisu přesně to, co chcete.

technoman*
hodnocení

Díky moc. Takže jse tomu teda říká "kohout", jo?

Máte pravdu, nejlepší to bude asi v telefonu, je to hned po ruce. Pro jistotu to i vytisknu zvětšený. Díky.

technoman*
hodnocení

Tak už to mám a vypadá to moc pěkně*frajer*.

poiu*

Dejte fotku... :)

technoman*
hodnocení

Nedám...*smich*. Možná že bych si ten vršek nechat zesvětlit, radil jsem o tom se s kámošem a ten říkal že by to bylo pěkný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]