Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi, mám obrovký problém dočíst knížku do konce, někdy mě to už ani nebaví, to samý s filmama. Poraďte prosím ![]()
Různý klasický fantasy ságy od Pottera přes Pána Prstenů po Letopisy Narnie. Celkem mě bavily humorný knížky, ty jsem dycky přečetl a číst je je pro mě svátek :D Jenže jich moc není a já rád spíš o teenagerech
Tak teno žánr nečtu,ale kdo mě donutil číst až do konce,byl Jeffery Deaver,
třeba Modrá sféra,nebo Prázdné křeslo, je to sice z jiného soudku,ale třeba tě to chytne.![]()
Od Deavera je také skvělá kniha, která se musí dočíst. Ďáblova slza.
Jinak, co mne hodně chytlo, jsou třeba knihy Clive Cusslera, tam se nedá sáhnout vedle, je tam napětí, humor a dobrodružství.
A nebo Dan Brown, sice trochu řemeslný spisovatel, ale umí. Myslím, že knih, které si zaslouží dočíst až do konce je nejmíň vagón.:D. Přeji šťastný výběr.
Někdo to tak má. Já přečtu věchno ikdyz je to sebenudnější, ale sestra odloží knihu klidně v půlce. Když Vás nezaujme tak jí nevnímáte že? Nekdo to tak proste má.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.