Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám problém dočíst knížky do konce - PROČ?

Od: jaroslav007* odpovědí: 11 změna:

Ahoj lidi, mám obrovký problém dočíst knížku do konce, někdy mě to už ani nebaví, to samý s filmama. Poraďte prosím ;)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

Asi si špatně vybíráte.

hodnocení

0x

to je jak s holkou, když Vás nebaví a nezaujme, nezamilujete se.

lizzza*
hodnocení

0x

Zkus pozměnit žánr, třeba něco, co si teď říkáš, že by tě naprosto nebavilo, tak tě později chytne, musíš to vyzkoušet, vždyť je tolik směrů...:)

macek113
hodnocení

0x

Co jsi dosud četl?

jaroslav007*
hodnocení

Různý klasický fantasy ságy od Pottera přes Pána Prstenů po Letopisy Narnie. Celkem mě bavily humorný knížky, ty jsem dycky přečetl a číst je je pro mě svátek :D Jenže jich moc není a já rád spíš o teenagerech :)

macek113

Tak teno žánr nečtu,ale kdo mě donutil číst až do konce,byl Jeffery Deaver,

třeba Modrá sféra,nebo Prázdné křeslo, je to sice z jiného soudku,ale třeba tě to chytne.*cteni*

Od Deavera je také skvělá kniha, která se musí dočíst. Ďáblova slza.

Jinak, co mne hodně chytlo, jsou třeba knihy Clive Cusslera, tam se nedá sáhnout vedle, je tam napětí, humor a dobrodružství.

A nebo Dan Brown, sice trochu řemeslný spisovatel, ale umí. Myslím, že knih, které si zaslouží dočíst až do konce je nejmíň vagón.:D. Přeji šťastný výběr.

jestli jsi teenager, přečti si Mládí v hajzlu. Je to taková docela prasárna, ale na to že jsem nečetl a dodnes nečtu, byla to jedna z mála knížek co jsem přečetl a opravdu mě bavila. Tedy ne jedna, všech pět :)

rv*
hodnocení

0x

Pokud jste schopen přečíst z knížky např. jen prvních 50 stránek, tak si vybírejte knihy do daného rozsahu.:)

elisme*
hodnocení

0x

Někdo to tak má. Já přečtu věchno ikdyz je to sebenudnější, ale sestra odloží knihu klidně v půlce. Když Vás nezaujme tak jí nevnímáte že? Nekdo to tak proste má.

Ovšem, to se stává. Jsou knihy, do kterých se nedá zabrat a které se prostě odloží. Ale nemělo by to být pravidlem, nakonec, časem se vypracuje jakýsi seznam autorů, kteří nezklamou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]