Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Psi a špekáčky

Od: arakain77* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den.Jen se chci zeptat,co dělá váš mlsný pes na špekáčkové party-

A:Leží a spí

B:Apaticky hledí do ,,blba"
C:Vesele skáče kolem vás,kňučí a loudí.

Správná otázka je:Kde ještě v naší zemičce mají kvalitní špekáčky?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Měl-li bych psa, bylo by správně C...

:)

Kvalitní špekáčky kupuju u ´oblíbeného´ řezníka... Region od regionu se jedná o jiné řezníky...

zz*
hodnocení

0x

my podle pséka poznáme, který "masný" výrobky již dále nekonzumovat a nekupovat :) Jinak samořejmě C, je to strašnej loudil :D

hodnocení

0x

To je to. Bude loudit, ikdyž mu to vůbec nechutná. Klidně třeba i kyselé okurky. :D Venku se může zbláznit, když jím po cestě suchý rohlík a doma, kdybych jí to dala na misku, tak omdlí. *jasne* Jsou to potvůrky zachtivné. *vtip* Ale tu špekáčkouvou slávu vám závidím. A pivečko bude čepované nebo lahvové?

stribrnak*

Arakain,vy doma pořádáte párty u špekáčků?to bych teda nezajel,lepší kus flákoty

nemyslíš?špekáčky stojí za h...o,psovi bych to nedal,změn jídelníček na stejk párty a pod,

kus masa ničím nenahradíš

arakain77*
hodnocení

Ale blbost.Já mám taky radši kus KRKOVIČKY,nebo celé prase na gril.Nevím,jak jinde,ale u nás se ktáboráku přád ještě nosí špekáčky,nebo jiné dobroty.Ale kvalitní.

stribrnak*

ale otázka snad byla položená jasně,co dělá váš pes na špekáčkový párty,nebo nečtu?

arakain77*
hodnocení

Zas to tak Stříbrňáku nepřevracej.Otázka byla položena správně.Špekáčky se na táboráku snad pečou i jinde,než u nás.Nebo ty jsi ještě na táboráku s dětma nikdy nebyl?Tam pečem nejlépe na klacku právě ty špekouny.

Co grilujem na zahradě se snobskými přáteli,je otázka jiná.

doplněno 29.04.12 12:52:

...jo a pod pojmem Špekáček si představuju kvalitní voňavý uzenářský výrobek asi tak za 80,-a více Kč bez soji a jiných hnusů.

stribrnak*

já to nepřevracím Arakain,jen ty špekáčky musej bejt od toho supr řezníka,nebo zkus ty v kilovým balení z LIDLU,TY jsou docela šmakový,když je bude žrát pes,tak pak můžeš i ty,papa a někdy přijed na jus flákoty

doplněno 29.04.12 13:05:

toto žerou i psi ,je to buček naloženej a kus divočáka na cibuli a halali plus koření a kukuřica

Psi a špekáčky
arakain77*
hodnocení

Vypadá to pěkně,akorát tu turkyň bych dal kačenám.

doplněno 29.04.12 14:40:

A kde že to se mám dostavit na tu flákotu?Že bych to třeba pomohl něčím zalít.

doplněno 30.04.12 14:55:

Pro neznalé:Turkyň je česky kukuřice.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]