Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Jen se chci zeptat,co dělá váš mlsný pes na špekáčkové party-
A:Leží a spí
B:Apaticky hledí do ,,blba"
C:Vesele skáče kolem vás,kňučí a loudí.
Správná otázka je:Kde ještě v naší zemičce mají kvalitní špekáčky?
To je to. Bude loudit, ikdyž mu to vůbec nechutná. Klidně třeba i kyselé okurky. :D Venku se může zbláznit, když jím po cestě suchý rohlík a doma, kdybych jí to dala na misku, tak omdlí. Jsou to potvůrky zachtivné.
Ale tu špekáčkouvou slávu vám závidím. A pivečko bude čepované nebo lahvové?
Arakain,vy doma pořádáte párty u špekáčků?to bych teda nezajel,lepší kus flákoty
nemyslíš?špekáčky stojí za h...o,psovi bych to nedal,změn jídelníček na stejk párty a pod,
kus masa ničím nenahradíš
Ale blbost.Já mám taky radši kus KRKOVIČKY,nebo celé prase na gril.Nevím,jak jinde,ale u nás se ktáboráku přád ještě nosí špekáčky,nebo jiné dobroty.Ale kvalitní.
Zas to tak Stříbrňáku nepřevracej.Otázka byla položena správně.Špekáčky se na táboráku snad pečou i jinde,než u nás.Nebo ty jsi ještě na táboráku s dětma nikdy nebyl?Tam pečem nejlépe na klacku právě ty špekouny.
Co grilujem na zahradě se snobskými přáteli,je otázka jiná.
doplněno 29.04.12 12:52:...jo a pod pojmem Špekáček si představuju kvalitní voňavý uzenářský výrobek asi tak za 80,-a více Kč bez soji a jiných hnusů.
já to nepřevracím Arakain,jen ty špekáčky musej bejt od toho supr řezníka,nebo zkus ty v kilovým balení z LIDLU,TY jsou docela šmakový,když je bude žrát pes,tak pak můžeš i ty,papa a někdy přijed na jus flákoty
doplněno 29.04.12 13:05:toto žerou i psi ,je to buček naloženej a kus divočáka na cibuli a halali plus koření a kukuřica
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.