Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dá se platit jízdenka ČD z kreditu T-mobilu?

Od: kvyst* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den. Mohl by mně někdo sdělit zda se dá jízdenka ČD platatit z kreditu Mobilu? Pokud ANO, potom poradit jak postupovat, nebo kde tyto informace nalézt? O této možnosti jsem slyšel, ale neznám ji. Na vysvětlenou: mám poměrně vysoký kredit, velmi nízkou potřebu telefonování ( tel. je pro moji dostupnost ) KREDIT bych chtěl smysluplně využít i pro další potřebé věci. D2kuji za radu. PS: doporučení, že mám kredit provolat mi prosím nezasílejte

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

platmobilem.cz/...

Zatím ne, na těch stránkách najdeš ´firmy´, které úhradu mobilem přijímají, moc jich ale není...

hodnocení

0x

Jestli znáte někoho kdo přes internet sází u sázkové kanceláře CHANCE tak se z T-mobilu dá dobíjet kredit na sázení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]