Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přehled OSSZ

Od: nevimsiradyoo odpovědí: 5 změna:

Potřeboval bych poradit prosím vyplnuji přehled pro OSSSZ , A váznu na 3 věcech kde nevím, jestli mám vyplnit ano, nebo ne, v danovém přiznání uplatnuji výdaje procenten z příjmu, tj 60 % a v přehledu jesou otázky následující a nevím jestli dát ano, nebo ne:

Podnikám teprve prvním rokem.

Jsem poplatníkem daně z příjmu stanovené paušální částkou? ano , ne

protokol o platbě z příjmů paušální částkou předložen dne...

učtování v hospodářském roce? ano, ne

Pokud někdo ví, co zaškrtnou poradte. díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kjaneckova*
hodnocení

0x

Nejste poplatníkem DzPř stanovené paušální částkou.

Neúčtujete v hospodářském roce.

Protože kdybyste měl daň stanovenou paušální částkou a účtoval v hospodářském roce, tak byste to určitě věděl a zaškrtl "ano".

Ale Vy zaškrtněte "ne" :)

nevimsiraduuu
hodnocení

Díky moc za odpoved, máte to u mě. Já už 3 hodiny lovím na internetu :d ještě jednou díky

kuchtik00*
hodnocení

0x

Tak sám píšete, že uplatňujete výdaje procentem, tudíž jste poplatníkem dzp stanovené paušálem, takže tam ano. v hospodářském roce nejspíš neúčtujete, to byste věděl.. :)

Držte se první odpovědi.Kuchtik00 si plete daně a výdaje.

Kuchtíku, výdaje procentem neznamenají daň paušálem *zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]