Nejste přihlášen/a.
Ahoj, o čem se mám bavit s klukem, abych na něho udělala co nejlepší dojem a jak se chovat na prvním rande? dík
Je to jednoduché - buď sama sebou Je jasné, že chceš udělat dojem, ale chceš udělat dojem jako TY, ne jako někdo, na koho si hraješ, koneckonců to bys nevydržela věčně
Takže mluv o tom, co tě baví, projevuj své názory a svůj humor, zajímej se o toho kluka. Pokud se znáte déle, jako kámoši, tak nějaké téma přijde samo... a pokud ne, vždycky můžete začít osvědčenými tématy jako sporty, hudba, filmy. Jen pozor, ať to není výslech, ale ať se rozpovídáváte, za chvíli bude hovor úplně někde jinde
Úplně nejzajimavější rozhovor s někým, je rozhovor o něm samém. Tedy nehat ho mluvit o sobě, tedy o něm, občas zadat dopňující otázku a jinak vydávat chápavé a chápající zvuky. Navíc, dozvíš se o něm i to, co říct nechtěl. A ty budeš vědět, do čeho se ženeš.
Tak takhle bych si první rande určitě nepředstavoval, mluvit furt o sobě a jako že by mi všechno odkejvala. V první řadě musí být nějaká oboustranná chuť se o něčem bavit. Ale nejtěžší na tom bude nějaký to téma vymyslet, zvlášť u jedinců(jako já ),kteří nejsou moc ukecaný a musí dlouho hledat odpovědi. Sám na konci května se chystám na jedno takový rande, nebo spíš takový sraz..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.