Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si mám oholit přirození?

Od: jackskate* odpovědí: 21 změna:

Dobrý den, je mi 12 a mám chlupaté přirození muže mi někdo poradit jak si ho mám oholit díky?

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Hlavně opatrně :)

faithoncemore*

:) ...to je i dobrá odpověď na otázku "Víte, jak se milují dikobrazi?"

buss
hodnocení

0x

Ale děvčico, zatím ho nikomu snad neukazuješ, tak si počkej.

majsterjoe*
hodnocení

0x

kreme nebo gelem na holeni a ostrou ziletkou. A pocitej s tim, ze kdyz uz s tim zacnes, nezbavis se toho.

lucie*
hodnocení

0x

Já bez krému a gelu,jen tak "na sucho",na mokro mi to nikdy nešlo,vždycky se zalepila žiletka.Ten kdo nemá hustého bobra:)tomu to půjde.Opatrně,jemně,z lehka a nakonec trochu dětského pudru nebo tělového pudru,ať nenaskáčou pupínky a nesvědí to a pokožka je krásně jemná.Tenhle je supr,ale nejde moc sehnat a hlavně pěkně voní... nikoletta.cz/...

jackskate*
hodnocení

A když jsem kluk?

lucie*

Uplně stejně:)opatrně a jemně,je to jen o tréninku...určitě postupně,jen něco,nemusíš to mít hned jako nemluvně a postupem času to budeš mít "v ruce".Ten pudr je dobrý pro holky i kluky.

ve svých letech bys měl myslet na něco jinýho jinak krém na holení a žiletka ale druhej den je to dost nepříjemný

já se jednou kapku picnul a z legrace to zkusil a druhej den sem si chtěl dát po hubě tak nepříjemnej pocit už sem dlouho neměl.

jwp
hodnocení

0x

Jednak se zeptám, zda vám to maminka už dovolila, jak jste se minule ptala? Za další, nechápu, co je na tom špatného mít pár chlupů. Vyholené ženy se mi tak nějak eklují..., ale vy jste ještě dítě - takže to je trochu jiná.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Já ti neporadím, ale co můžeš vědět už předem, je to, že to tam budeš mít podobné jako tvůj táta. Šáhni mu, na chvíli neholenou tvář. Tak dva dny. To je struhadlo. Pak nám tu zděl, jestli budeš holit pořád, nebo to zase necháš poporůst?

hodnocení

0x
Džeku
Děláš si z nás srandu?
Ve 12 letech kouříš. To se dá věřit. Ale že si ve 14 letech kupuješ auto, to už ne. Jako diabetik máš 48 let. Nehul ty čajové cigarety, od toho máš roupy!

culdabulda1*
hodnocení

0x

Často přemýšlím nad takovými otázkami - jsou míněny vážně, nebo si někdo dělá srandu? Co to je za generaci, ti dnešní -náctiletí? Byli jsme taky takoví?, nebo jsem už docela mimo a tyto problémy jsou normální?

mcmerkurion*
hodnocení

0x

bože,kam ten svět spěje,za našich časů jsme frajeřili,kdo je už zarostlej chlap a oni dneska takhle...

petr14
hodnocení

0x

ohol to normálně žiletkou a vůbec si nevšímej těch, co tam napsali, že holení ,,tam dole" je špatný. Naopak je to dobrý, já se taky holim a většina mejch kámošů taky a to je mi 13

majsterjoe*

Já si myslím že většině tvým kamarádům tam nic neroste. Nebo ses díval pořádně?

tomas*
hodnocení

0x
Majsterjoe proč by tam 13 letým klukům nemělo nic růst?

pohanka*
hodnocení

0x

Neřeš ptákoviny. Vzmuž se, jdi do tělocvičny, začni cvičit, běhat, kup si legitku na střelnici lukostřelby, začni bojové sporty apod. Budeš to potřebovat víc, než oholený a navoněný pincek. Připravuj se na obranu vlasti. Pokud se zavede branná povinnost máš náskok. A vůbec, to platí pro všechny někdy rádoby vtipné a nudící se teenagery.

hzo
hodnocení

0x

Hehe, mně když bylo 12, tak jsme se předháněli a záviděli těm, kdož mají více chlupů. Divná to je dnes doba.

culdabulda1*

- to je fakt - dneska už nejsou žádní "chlapi" ! - jenom vyholení manekýni a gayové. Kam koukneš - tam je gay, ne, že bych proti nim extra něco měla - ale nemůžu si jich vážit.

doplněno 20.06.15 11:31:

priroda - pro takové řešení nemusíme chodit ani do Sparty !

priroda

Gay to je chyba přírody. V živočišném světě si s tím příroda poradí, my si je hýčkáme. Včera v Hyde Park ten filozof by šel mnohem dál. Jakékoliv odchylky, nedokonalosti by řešil mnohem radikálněji. Ostatně tak to řešili i ve staré Spartě.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Proč sem naše omladina píše takovéhle blbiny? Protože je to tu k dispozici, je do lehce dostupný. A ještě se musí děsně nudit. Nebo se tím nějak extra baví. My jsme mohli tenkrát maximálně psát SALLY do Mladého světa. Já jsem ho začal brát až někdy v 16 letech. Ale, potřebu té SALLY něco psát, jsem neměl nikdy. Nebyl na to čas. Furt se něco dělo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]