Já bez krému a gelu,jen tak "na sucho",na mokro mi to nikdy nešlo,vždycky se zalepila žiletka.Ten kdo nemá hustého bobratomu to půjde.Opatrně,jemně,z lehka a nakonec trochu dětského pudru nebo tělového pudru,ať nenaskáčou pupínky a nesvědí to a pokožka je krásně jemná.Tenhle je supr,ale nejde moc sehnat a hlavně pěkně voní... nikoletta.cz/...
Uplně stejněopatrně a jemně,je to jen o tréninku...určitě postupně,jen něco,nemusíš to mít hned jako nemluvně a postupem času to budeš mít "v ruce".Ten pudr je dobrý pro holky i kluky.
Jednak se zeptám, zda vám to maminka už dovolila, jak jste se minule ptala? Za další, nechápu, co je na tom špatného mít pár chlupů. Vyholené ženy se mi tak nějak eklují..., ale vy jste ještě dítě - takže to je trochu jiná.
Ahoj. Já ti neporadím, ale co můžeš vědět už předem, je to, že to tam budeš mít podobné jako tvůj táta. Šáhni mu, na chvíli neholenou tvář. Tak dva dny. To je struhadlo. Pak nám tu zděl, jestli budeš holit pořád, nebo to zase necháš poporůst?
Džeku Děláš si z nás srandu? Ve 12 letech kouříš. To se dá věřit. Ale že si ve 14 letech kupuješ auto, to už ne. Jako diabetik máš 48 let. Nehul ty čajové cigarety, od toho máš roupy!
Často přemýšlím nad takovými otázkami - jsou míněny vážně, nebo si někdo dělá srandu? Co to je za generaci, ti dnešní -náctiletí? Byli jsme taky takoví?, nebo jsem už docela mimo a tyto problémy jsou normální?
ohol to normálně žiletkou a vůbec si nevšímej těch, co tam napsali, že holení ,,tam dole" je špatný. Naopak je to dobrý, já se taky holim a většina mejch kámošů taky a to je mi 13
Neřeš ptákoviny. Vzmuž se, jdi do tělocvičny, začni cvičit, běhat, kup si legitku na střelnici lukostřelby, začni bojové sporty apod. Budeš to potřebovat víc, než oholený a navoněný pincek. Připravuj se na obranu vlasti. Pokud se zavede branná povinnost máš náskok. A vůbec, to platí pro všechny někdy rádoby vtipné a nudící se teenagery.
- to je fakt - dneska už nejsou žádní "chlapi" ! - jenom vyholení manekýni a gayové. Kam koukneš - tam je gay, ne, že bych proti nim extra něco měla - ale nemůžu si jich vážit.
doplněno 20.06.15 11:31:
priroda - pro takové řešení nemusíme chodit ani do Sparty !
Gay to je chyba přírody. V živočišném světě si s tím příroda poradí, my si je hýčkáme. Včera v Hyde Park ten filozof by šel mnohem dál. Jakékoliv odchylky, nedokonalosti by řešil mnohem radikálněji. Ostatně tak to řešili i ve staré Spartě.
Ahoj. Proč sem naše omladina píše takovéhle blbiny? Protože je to tu k dispozici, je do lehce dostupný. A ještě se musí děsně nudit. Nebo se tím nějak extra baví. My jsme mohli tenkrát maximálně psát SALLY do Mladého světa. Já jsem ho začal brát až někdy v 16 letech. Ale, potřebu té SALLY něco psát, jsem neměl nikdy. Nebyl na to čas. Furt se něco dělo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.