Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sprchování návštěvy - co vše může?

Od: sprcha odpovědí: 21 změna:

Když Vám přijede návštěva na více dní, dovolíte se jí osprchovat? (voda zdražila)

Jak často (kolikrát denně) dovolíte návštěvě se osprchovat? Jak dlouho sprchu návštěvě dovolíte (ve vězení je sprcha maximálně 3 minuty 1 týdně)?

A poslední dotaz, dovolíte návštěvě se osprchovat teplou vodou?

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To jsou mi otázky! To je přece jasné, jakmile se návštěva jen ochomýtne okolo dveří koupelny, tak ji ženu holí! Přece nám nebudou courat drahou vodu! Jen ať si hezky smrdí... *haha**smich*

solenza*
hodnocení

0x

Dobrý den, to záleží, jak moc důležitá a vítaná návštěva k nám přijela. Pokud návštěvě dovolíte několik dní, aby s Vámi spala pod jednou střechou, tak ji pravděpodobně považujete za blízkou. V takovém případě bych návštěvě umožnil vše, co Váš byt/dům nabízí tedy i sprchu a další komfort. Ale jen takový, na jaký jste sami zvyklí. Takže například, jestliže se sprchujete jen 5 minut, tak od návštěvy se očekává, že se nebude sprchovat déle. Dále se také předpokládá, že návštěva se Vám bude muset i podřídit v otázce tepelné pohody. Není možné, pokud jste zvyklí mít v domě třeba 18 °C, aby návštěva přetápěla na 25 a více. Ale vše je věc dohody. Takže bych návštěve umožnil takový komfort, jaký sami považujete za standard. ;)

mowla*
hodnocení

0x

Přijede-li mi návštěva, kterou vítám, dovolím jí cokoli - klidně může i splachovat toaletní mísu... Tedy po použití...

Může se i sprchovat jak dlouho a jak teplou vodou chce, může mi šmejdit v lednici... Je to moje návštěva a mám ji rád...

paaja*
hodnocení

0x

*smich* aspirant na dotaz týdne

pb®
hodnocení

0x

Host do domu Buh do domu. Dovolim ji klidne si i napustit vanu, i cisty rucnik zapujcim. A nemusela by to byt ani navsteva na vic dni. Spotrebu toaletniho papiru byste odmerovat nechtel?

Někdo říká, host do domu, hůl do ruky. (Já ne, ale jako bonmot jsem to musel zmínit.)

hodnocení

0x

Protože nejsem Eskymák, tak kromě manželky je jim všechno k dispozici :D A jak tady už padlo, napustím jim i vanu vodou teplou podle libosti...

luckapucka*

*haha* odměřovat toaletní papír... jistě že se může návštěva sprchovat ba dokonce i koupat ;) i kdyby to bylo jen na noc *zed*to jsou otázky toto...

krkovicka*
hodnocení

0x
Sprchovat?Proč ne?Takhle jsme měli taky jednu návštěvu.Ráno po bytě nahý kamarad ,ze sprchy,partnerovi čisté slipy na sebe,jeho ponožky ze šuplíku a v lednici našel kus uheraku,pak se snama rozloučil,my s Nim.mohl téměř všechno;)

hodnocení

0x

Není návštěva, jako návštěva. Pokud jsem si dotyčného dobrovolně pustil do bytu, je mu vše k dispozici bez omezení. Pokud mě navštíví třeba exekutor, nepustím ho ani na záchod (a když by jo, odměřím mu i ten papír).*smich*

hodnocení

0x

No a není levnější schovat klíč od koupelny a takové návštěvě koupit v drogerce levný neznačkový antiperspirant?

buss
hodnocení

0x

Najlepší je nikoho nezvat. Ušetří se. A ještě ji živit při dnešní drahotě, že? Jinak 500 Kč den.

pb®

Na podzim u nas bydlela z duvodu rekonstrukce asi dva mesice moje sestra s partnerem. Nabidla jsem jim to, rekla at se chovaji jako doma, varila jim teple vecere, prala jim i zehlila, v pokoji uklizela a mela radost z toho, ze tu jsou. Nechtela jsem po nich ani korunu, tak nejak mi prislo samozrejme, ze pokud mam v dome volny pokoj a dostatek prostoru, nabidnout jim azyl. Ale podle vas jsem je nejspis mela stahnout o 60 000.

poiu*
hodnocení

0x

ve vězení je sprcha maximálně 3 minuty 1 týdně

A k jídlu jim také nabídnete vězeňskou stravu?

hodnocení

0x

tak k tobě bych chtěl přijet na pár dní na návštěvu *zed*

" A poslední dotaz. Dovolíte návštěvě se osprchovat teplou vodou? "

Toto mě dostalo :D

martinaa*
hodnocení

0x

Pokud to myslíte jako vtip, ujde to:)

Pokud to myslíte vážně - www.plbohnice.cz:)

frame*
hodnocení

0x

*ua*Děkuji za rozesmání - to jsem potřeboval. Ano, dovolím návštěvě se osprchovat i vykoupat (i přesto, že voda zdražila). Tak často jak jen bude chtít - je mi to fuk. Doufám, že návštěva přišla dobrovolně a ráda. Né jako do vězení. A poslední odpověd - ano dokonce se i plácnu přes kapsu a ač mi to rve srdce, tak i tu teplou vodu jím povolím.

hodnocení

0x

I ty jeden kujóne. Když přijede návštěva, je u mně na návštěvě a ne ve vězení /1 x týdně 3 minuty/.

Kdybys k nám přijel na návštěvu, nabídla bych Ti ke koupeli sud pod okapem. Tam by ses dosyta vyráchal. Půjčila bych Ti k tomu na mytí mýdlo s jelenem. A pokud jsi natolik zhýčkaný, že bys vyžadoval vodu teplou, přivez si ji z domova - v termosce.

Než tedy jet na takovou návštěvu, raději si nohu zlámat! Svatá prostoto - to jsou mezi námi hostitelé, co?*ee*Jaga.

rv*
hodnocení

0x

Předpokládám, že to je vaše první návštěva, A dle dotazu asi zůstane poslední.

hodnocení

0x

Návštěva je někdo, koho máme rádi a koho jsme pozvali. A ten, kdo příjde bez pozvání a nejsme rádi, že je u nás, tomu se říká vetřelec. Pro návštěvu vše (dokonce prý laponci nabídnou i svou ženu) a na vetřelce klidné odmítnutí a později hůl do ruky. Neřešit pár kapek vody ve sprše. *jasne*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]