Nejste přihlášen/a.
Když Vám přijede návštěva na více dní, dovolíte se jí osprchovat? (voda zdražila)
Jak často (kolikrát denně) dovolíte návštěvě se osprchovat? Jak dlouho sprchu návštěvě dovolíte (ve vězení je sprcha maximálně 3 minuty 1 týdně)?
A poslední dotaz, dovolíte návštěvě se osprchovat teplou vodou?
Dobrý den, to záleží, jak moc důležitá a vítaná návštěva k nám přijela. Pokud návštěvě dovolíte několik dní, aby s Vámi spala pod jednou střechou, tak ji pravděpodobně považujete za blízkou. V takovém případě bych návštěvě umožnil vše, co Váš byt/dům nabízí tedy i sprchu a další komfort. Ale jen takový, na jaký jste sami zvyklí. Takže například, jestliže se sprchujete jen 5 minut, tak od návštěvy se očekává, že se nebude sprchovat déle. Dále se také předpokládá, že návštěva se Vám bude muset i podřídit v otázce tepelné pohody. Není možné, pokud jste zvyklí mít v domě třeba 18 °C, aby návštěva přetápěla na 25 a více. Ale vše je věc dohody. Takže bych návštěve umožnil takový komfort, jaký sami považujete za standard.
Host do domu Buh do domu. Dovolim ji klidne si i napustit vanu, i cisty rucnik zapujcim. A nemusela by to byt ani navsteva na vic dni. Spotrebu toaletniho papiru byste odmerovat nechtel?
Protože nejsem Eskymák, tak kromě manželky je jim všechno k dispozici :D A jak tady už padlo, napustím jim i vanu vodou teplou podle libosti...
Najlepší je nikoho nezvat. Ušetří se. A ještě ji živit při dnešní drahotě, že? Jinak 500 Kč den.
Na podzim u nas bydlela z duvodu rekonstrukce asi dva mesice moje sestra s partnerem. Nabidla jsem jim to, rekla at se chovaji jako doma, varila jim teple vecere, prala jim i zehlila, v pokoji uklizela a mela radost z toho, ze tu jsou. Nechtela jsem po nich ani korunu, tak nejak mi prislo samozrejme, ze pokud mam v dome volny pokoj a dostatek prostoru, nabidnout jim azyl. Ale podle vas jsem je nejspis mela stahnout o 60 000.
Děkuji za rozesmání - to jsem potřeboval. Ano, dovolím návštěvě se osprchovat i vykoupat (i přesto, že voda zdražila). Tak často jak jen bude chtít - je mi to fuk. Doufám, že návštěva přišla dobrovolně a ráda. Né jako do vězení. A poslední odpověd - ano dokonce se i plácnu přes kapsu a ač mi to rve srdce, tak i tu teplou vodu jím povolím.
I ty jeden kujóne. Když přijede návštěva, je u mně na návštěvě a ne ve vězení /1 x týdně 3 minuty/.
Kdybys k nám přijel na návštěvu, nabídla bych Ti ke koupeli sud pod okapem. Tam by ses dosyta vyráchal. Půjčila bych Ti k tomu na mytí mýdlo s jelenem. A pokud jsi natolik zhýčkaný, že bys vyžadoval vodu teplou, přivez si ji z domova - v termosce.
Než tedy jet na takovou návštěvu, raději si nohu zlámat! Svatá prostoto - to jsou mezi námi hostitelé, co?Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.