Nejste přihlášen/a.
Chceme udělat internetový pořad a pořádně neví o čem a tak se vás ptám co by ste chtěli vy co vás baví o co se zajímate?
Ted zrovna se zajímám o moji přítelkyni, která sedí vedle mne a je to velice příjemné Spolu se zajímáme o veškerý sport co se dá dělat. Lezení po skalách, na ledovcích, na umělé stěně, cykloturistika, běh, plavání,sjíždění na raftu, kolečkové brusle, lyže-běžky- sjezdovky, fotografování, hrady a zámky, nebo jen tak, vyrazit někam pod stan a courat a poznávat města v ČR. Zítra jedeme naposled lyžovat do Jeseníků. Děláme a zajímáme se o vše co má společného s přírodou. Jinak se ještě věnuji jako dobrovolný pomocník-holka pro všechno u skautů.
S Fatalwirem mám společnou tu železnici, hlavně období páry. To byla nádhera. Dále traktory řady Zetor od nejstarších až po současné. Doma máme Zetora 25 K, je z roku 1958, jezdíme s ním na traktoriády, kde je pokaždé postaráno o vzrušení i zábavu.
Dále houbaření, volně rostoucí rostliny, psi. Dříve to byla i dálková turistika, ale roků přibývá a kilometrů ubývá. Jaga.
Jestliže budete mít pravopisné chyby, vykašlete se na čárky a velká písmena, nikdo se už nevrátí. Nikdo vám nebude věřit. Všichni hledáme informace u lidí, kteří jsou informovanější, chytřejší. A ten, kdo píše s chybama? No, nejsem si úplně jistá. . .
Ale jinak, vždycky najdu to, co mě zajímá. Vždycky. Záleží však na úrovni, s jakou jsou odpovědi nabízeny.
Mně tato otázka nic neříká.Prostě zajímám se o všechno.O Ženské,umění,politiku,fotografování,přírodu ,zahrádkaření,stavebnictví -Interiéry a exteriéry,chemii,plasty,ekologii,atomovou energii,vesmír,zdraví,pivovarnictví a lihovarnictví,divadlo i loutkové,akustika a optika a počítače a příslušenství,metalurgie,a mnoho dalších lidských činností.Pokud se vyskytne něco,co nevím,najdu zdroj a prostuduji to.
Takže nebudu asi použitelný pro váš pořad.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.