Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam o víkendu jít?

Od: al odpovědí: 2 změna:

Potřeboval bych se na odpoledne někam zdekovat. Nejlépe někam, kde by byl trochu klid a já si mohl číst knižku, nebo prostě studovat. Kam ale jít, když jsou knihovny zavřené. Nechci chodit někam do kavárny a sedět tam takzvaně na sucho. Asi mi neporadíte, ale stejně jsem to zkusil :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

0x

Nenapsal jste, odkud jste. Číst knížku můžete ve studovně. V Praze je otevřena i v sobotu do 19:00 hod. nkp.cz/...

Existuje i studovna - kavárna, kde je otevřeno i v noci cafedu.cz/...

Posedět v teple s knihou zdarma, aniž byste si něco dal, můžete i na lavičkách v obchodních centrech, ale tedy, já bych obětovala raději pár korun za čaj či vodu a sedla si do kavárny s pěkným výhledem.

host*
hodnocení

0x

Kafe máte vypité za chvilku, v Pardubicích i jinde jsou čajovny, do kterých se dá zajít a v klidu a pohodě si dát čaj a až dopijete dostanete konvičku s horkou vodu, dolejete další vodu a uděláte další šálek čaje a můžete si nerušeně v klidu číst nebo studovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]