Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Návod na unisex hodinky

Od: karolok* odpovědí: 12 změna:

Dobrý den , nemáte někdo návod na plastové hodinky ze slevomatu?

Jsou plastové dotykový display, objeví se čas jen když podržíte v dolní části hodinek.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A toto, to je veliká záhada led-watch.cz/...

doplněno 07.02.15 16:15:

Dej na net značku a třeba vyklikáš návod. Ne třeba, ale určitě. Jakou mají značku? Nebo sem dej adresu stránky, ze které jsi je objednával.

karolok*
hodnocení

Já jsem si je objednal přes slevomat,neplatil jsem poštovné,ale přišly mi bez návodu,psal jsem tam a nic! Jsou celoplastové hodně tenké černé display červený,ale svítí tak 5 vteřin a dost,zase se to musí zmáčknout.Myslel jsem ,jestli je někdo nemá a ví jak nato?Je toho všude plno na internetu,všude leze reklama a já jesem také podleh. naštěstí to moc nestálo asi 135 Kč. jsem jim poslal na účet.

karolok*
hodnocení

Zaslala mi to fi. Ateli s. r. o Rokycanova 64 Plzen

hodnocení

0x

Kadlíku, víš jaká je spousta hodinek? Ateli s hodinkami není k dohledání. Alespoň hodinky vyfoť a dej fotku. Nemůže ti nikdo poradit, protože nikdo neví, na co se ptáš, jak hodinky vypadají.

karolok*
hodnocení

Dobře,ještě napovím že je to na portálu poštovné zdarma.Jsou placaté-tenké černé .

majsterjoe*

Co tak foto?

řekl bych, že to bude tahle šílenost... a pro tazatele: pokud očekáváte radu, máte poslat odkaz na zboží rovnou!

postovnezdarma.cz/...

karolok*
hodnocení

No,to jsou ty hodinky! Už jsem tam psal dvakrát a žádná odpověď

majsterjoe*

To si tu ten odkaz nemohl hodit sám?

Díval ses na youtube, jestli je tam nějaký návod? Přišlo ti to s nějakým označením, kodem?

doplněno 08.02.15 16:52:

ovladaji se proste dotykem a podrzenim dotykove plosky.

karolok*
hodnocení

Děkuji,moc mi to pomohlo.

karolok*
hodnocení

nemám možnost,mobil bez fotaku,jiný digi fotak doma nemám .

hodnocení

0x
hyperslevy.cz/...
Tyhle? To sis nekoupil hodinky, ale náramek s funkcí hodinek, je tam i napsáno že po stisknutí tlačítka se objeví čas na 3 sekundy a zmizí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]