Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , nemáte někdo návod na plastové hodinky ze slevomatu?
Jsou plastové dotykový display, objeví se čas jen když podržíte v dolní části hodinek.
A toto, to je veliká záhada led-watch.cz/...
doplněno 07.02.15 16:15:Dej na net značku a třeba vyklikáš návod. Ne třeba, ale určitě. Jakou mají značku? Nebo sem dej adresu stránky, ze které jsi je objednával.
Já jsem si je objednal přes slevomat,neplatil jsem poštovné,ale přišly mi bez návodu,psal jsem tam a nic! Jsou celoplastové hodně tenké černé display červený,ale svítí tak 5 vteřin a dost,zase se to musí zmáčknout.Myslel jsem ,jestli je někdo nemá a ví jak nato?Je toho všude plno na internetu,všude leze reklama a já jesem také podleh. naštěstí to moc nestálo asi 135 Kč. jsem jim poslal na účet.
Kadlíku, víš jaká je spousta hodinek? Ateli s hodinkami není k dohledání. Alespoň hodinky vyfoť a dej fotku. Nemůže ti nikdo poradit, protože nikdo neví, na co se ptáš, jak hodinky vypadají.
řekl bych, že to bude tahle šílenost... a pro tazatele: pokud očekáváte radu, máte poslat odkaz na zboží rovnou!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.