Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Název TV pořadu na ČT

Od: kangaroo* odpovědí: 4 změna:

Ano jsem línej :-D:-D:-D Nevíte název TV pořadu vysílaného na ČT, kde nějakou osobu (z rodiny) postavili před nějaký úkol a on se měl snažit splnit zadání (záměna práce). Asi to běželo od září do konce roku 2014. Díky všem jsem hrozný lenoch :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já si trošku s tímto popisem vybavuju soutěžní pořad Hodina pravdy. Člen rodiny měl týden na nacvičení určitého úkolu a pak ho musel ve studiu bez chyby zvládnout. Když zvládl, každý z rodiny dostal co si přál.

doplněno 17.01.15 12:04:

ale určitě to neběželo v roce 2014, ale už dřív, takže to není to co hledáš :)

kangaroo*
hodnocení

Díky za název, ale není to ono. Já jsem jen občas zahlédnul v TV upoutávku a šlo tam třeba o věci jako manžel na nějakou dobu dělal práce manželky, děti a umění nakládat s penězi, hledání práce a sociální problémy...

slon
hodnocení

0x

Hlava rodiny

kangaroo*
17.01.15 13:02
hodnocení

Díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]