Nejste přihlášen/a.
Prosím, vie mi niekto poradiť nejaký osvedčený ľudový recept na odpor, alebo odvrátiť chuť na aklkohol? Okrem pevnej vôle? Mám priateľku, ktorá dosť často vyhľadáva alkohol. Neexistujú nejaké čaje na nechuť.-,? Dakujem
bohužel v našich končinách se nevyskytuje žádná rostlina, která by šla pro tento účel použít. a navíc je to v mysli, pokusil bych se s ní probrat + a - jejího počínání, jestli má ještě kousek zdravého mozku, tak si to nechá rozmluvit...
Ale jo, roste v nemocnici a jmenuje se antabus
. Ovšem to by kamarádka musela být alkoholik, potom jí to předepíší. Tohle se opravdu těžko řeší. Možná psychiatr. Většina lidí se v alkoholu utápí protože má problémy, resp. stres kterej tím jakože oblbnou. Problém totiž zůstane, jen na něj člověk díky alkoholu tolik nemyslí, neřeší to tedy nic jen to člověka likviduje.
O alkoholicích je známo,že jsou neskutečně ukecaní ...Prostě rádi se napijou a řeší hlavně okolí ...Na sebe zapomínají přijdou si totiž jako že kdyby už jim všechno bylo méněcenný ...Chce to hlavně sport ten člověka v tomhle stavu dokáže jaksi nakopnout ...A nadále se snažit dělat stále něco nového ...Alkoholici mají rádi hazard se životem tak bacha ať vás nakonec nepohltí taky![]()
vzít ji do hospody každý den pořadně opít ráno brzo vzbudit a znovu opít ale pořádně až bude zvracet a tak to dělat aspon dva týdny uvydíte že se na to už ani nepodívá a hlavně jí musí vydět všichni kamarádi aby se pořádně styděla to zabere alespoň já se z toho takle dostal je to už dva roky a když dá předemě někdo láhem alkoholu tak mizim
souhlasím s mobilmanem.Chce to zabavit toho člověka,aby na to pití(alkohol) neměl čas a ani myšlenky.Samozřejmně to chce taky osobu,která je ochotna se tomu člověku věnovat a vytáhnout ho někam za zábavou(sport,turistika,kolo...atd).Pokud už je to ale alkoholik,tak asi opravdu pomůže jen ten antabus.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.