Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Založení účtu

Od: radek1980* odpovědí: 2 změna:

Dobré ráno,chtěl bych se,jen tak zeptat,sousedka,cca 48 let,se chce založit účet na Facebooku,tak si ho založila,měla ho cca 14 dní,a pak když se přihlásila,tak to po ní,chtělo tel.číslo.Jinak,mobil nemá,má jenom pevnou linku.a měla tam,cca 13 lidí,které dobře znala.Píšu Vám proto,protože,ten Facebbok,jsem, jí zakládal já.A už ten účet nemá.Chtěl jsem se tedy zeptat,jestli to nějak jde,i bez tel čísla,mám jenom pevnou linku,mobil nepoužívá.Ten účet,měla,jenom pro komunikaci ze svým synem,co je v Anglii,měla tam,jenom cca 13 lidí. Jde to nějak?Děkuji,za odpovědi...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já tedy nevím, ale nebylo by v tomto případě lepší komunikace přes Skype? Je to také zdarma a také se mohou psát zprávy a nikdo cizí Vám do toho neleze. A telefonní kontakty jsou výborné. Já například do Francie. A můžete zapojit do diskuze i více lidí najednou.

doplněno 17.01.15 09:42:

A moje kamarádka takto komunikuje se svou dcerou, která je zaměstananá na zaocéánské lodi úplně bez problémů a mluví jak dlouho chce.

hodnocení

0x

Pravděpodobně se jednalo o výzvu Facebooku k uložení telefonního čísla pro případ "nouze". Píšu "nouze" v uvozovkách, protože to neschvaluji a nemyslím si, že je potřeba, aby FB znal mé telefonní číslo. Dole, kde se toto číslo potvrzuje, by měl být odkaz NE, DĚKUJI. Na ten klikne a dál může účet používat. Občas se to tam objeví, cca co pár týdnů, odkliknu a mám klid. Nevím, jak může sousedka ten účet už nemít, když se přes tu stránku s tel. číslem nemohla dostat dál a nemohla jej tedy zrušit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]