Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Archiv TV Nova už téměř komplet za poplatek?!

Od: majorka* odpovědí: 12 změna:

Včera jsem chtěla mrknout na archivu Novy na Výměnu manželek a k mému údivu zjistila,že i tento pořad zpoplatnili(dříve jej,stejně jako ostatní pořady v jejich produkci ,bylo možné sledovat s pouhou registrací). Nechci tu vystupovat jako "čecháček",co chce vše gratis,ale klobouk dolů před Primou a ČT,které svůj archiv(mimochodem velmi kvalitní)nabízí zcela zdarma a bez jakékoliv registrace. Tohle je pro mě jen potvrzení faktu,že podíl Novy na sledovanosti výrazně klesá...Tak jsem si ulevila a hned je mi o něco líp;)

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

maci11
hodnocení

0x

Taky jsem to zjistila.jelikož mi procovní doba nedovolí vidět některé programy, sledovala jsem je vve chvíli ,kdy jsem měla čas.Dnes už bohužel,a trochu jsem proti Nově zatrpkla a ikdyž jsem doma ,tak se na ni dívám opravdu málo.Je to moje mínus ,ale jejich sledovanost.Vím ,že nejsem sama.Kdo chce hodně nemá nic.

majsterjoe*
hodnocení

0x

na Novu uz kaslu. Porady o nicem, filmy s hodinou reklam, zpravodajstvi na urovni bulvaru, redaktori delaji z lidi blbce (viz voda v mraze zmrzne), zadné zabavne porady, dokumenty a proste nic. Potrebujou vydelat na jejich pitome serialy a hlavne, kdyz neni moc velka sledovanost, tak hlas ceskoslovenska musi nekdo hodne dotovat.

hodnocení

0x

Jakoby jim nestačilo peníze z reklam, kterých je pořád víc a víc :D. Koukám na Novu minimálně, úroveň je čím dál tím horší...

majorka*
Myslím,že Prima je totálně strčila postupem času někam. A stejně tam mají jen těch šest dílů téhle poslední řady. Na Hellspy je těch dílů mnohem víc. A za 14 giga chtějí 99 korun,Nova chce na měsíc skoro dvě kila.

hodnocení

0x

Na protest proti zpoplatnění archivu dávají lidi tyhle pořady na uložt to i den předem. Takže já teď jdu mrknout na Výměnu, neb odpoledne a večer jsem v práci.

majorka*
Na uložto jsem skoro nic nenašla,jen asi tři díly,můžete dát odkaz?

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Já jsem nedávno koukala ze záznamu na Hlas ČS, je sice pravda, že co 10 minut byla reklama, ale spustit mi to šlo.. Tak nevím.

majorka*
Něco ještě jde,třeba zprávy,ale hodně to očesali.
pipka*

Oni tě napoprvé nechají kouknout, ale napodruhé už chtějí Kč.

pavkazji*
hodnocení

0x

Jen pro zajimavost-dcera po mě chtěla též něco najít na Nově co neviděla.Po zjištění nutnosti poplatku jsem napsal na Novu ať nám zveřejní % pokles sledovanosti a registrace na voyo.cz.

Bylo mi odpovězeno takto-NA TOTO TEMA NEBUDEME KOMUNIKOVAT!*bum*

Tak si udělejte obrázek sami!

buss
hodnocení

0x

No joo, co je zadarmo, že ano. Kdo by se chtěl dívat výýlučně na Novu, Primu a jiné soukromé TV a poslouchat rádia by neměl hradit poplatek za RTV. Ovšem naši nejlepší z nás to nerozlišují. Nu, naše volba, kdysi nám patřila moc.

hodnocení

0x

Výměna co bude v pátek. Tuším je to ta sedmička.

uloz.to/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]