Nejste přihlášen/a.
Včera jsem chtěla mrknout na archivu Novy na Výměnu manželek a k mému údivu zjistila,že i tento pořad zpoplatnili(dříve jej,stejně jako ostatní pořady v jejich produkci ,bylo možné sledovat s pouhou registrací). Nechci tu vystupovat jako "čecháček",co chce vše gratis,ale klobouk dolů před Primou a ČT,které svůj archiv(mimochodem velmi kvalitní)nabízí zcela zdarma a bez jakékoliv registrace. Tohle je pro mě jen potvrzení faktu,že podíl Novy na sledovanosti výrazně klesá...Tak jsem si ulevila a hned je mi o něco líp
Taky jsem to zjistila.jelikož mi procovní doba nedovolí vidět některé programy, sledovala jsem je vve chvíli ,kdy jsem měla čas.Dnes už bohužel,a trochu jsem proti Nově zatrpkla a ikdyž jsem doma ,tak se na ni dívám opravdu málo.Je to moje mínus ,ale jejich sledovanost.Vím ,že nejsem sama.Kdo chce hodně nemá nic.
na Novu uz kaslu. Porady o nicem, filmy s hodinou reklam, zpravodajstvi na urovni bulvaru, redaktori delaji z lidi blbce (viz voda v mraze zmrzne), zadné zabavne porady, dokumenty a proste nic. Potrebujou vydelat na jejich pitome serialy a hlavne, kdyz neni moc velka sledovanost, tak hlas ceskoslovenska musi nekdo hodne dotovat.
Jakoby jim nestačilo peníze z reklam, kterých je pořád víc a víc :D. Koukám na Novu minimálně, úroveň je čím dál tím horší...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.