Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Máte někdo zkušenosti se serverem www.skeletony.cz.
Mám v plánu koupit samonatahovací hodinky za rozumnou cenu s viditelným mechanismem strojku tzv. skeletony a nerad bych v dnešní době naletěl podvodníkovi.
Děkuji všem za podnětné postřehy.
Hans S.
vznik první živnosti: 14.11.2011
Těžko budou nějaké zkušenosti s takto mladou "firmou".
Průhledné hodinky jsou módní záležitost a cena těchto hodinek odpovídá poměrně levnému módnímu doplňku. Kvalitní automaty za tuhle cenu jsou nesmysl.
Děkuji za info.
Toto info o firmě jsem si již dříve zjistil též.
Dokonce jsem našel i jakýsi blog majitele, jeho facebook, a další stránky
Šlo mi spíše o reálné zkušenosti případných zákazníků.
Chápu, že za tyto peníze nemůžu čekat zázrak, ale při frekvenci jak často zničím hodinky v dílně je cena přijatelná.
Co se týče kvality neznačkových výrobků, tak je to kus od kusu...
Stalo se mi, že měly značkové hodinky dvě poruchy během záruky a naopak neznačkové vydržely 10 let a kdybych je nedopatřením nezničil tak věřím, že by běželi dodnes
Hans S.
doplněno 18.05.12 16:08:Aktualizace tématu:
"Odvolávám, co jsem odvolal...a slibuji co jsem slíbil..."
Nadále jsem zjišťoval informace o samonatahovacích hodinkách a všude, kde jsem se ptal (hodinářství), celé zásilky vraceli.
Patrně to ještě nebude tak vychytaná technologie.
Vidím to, že zůstanu u osvědčených bateriových nebo natahovacích (ručně).
Každopádně všem děkuji za ochotu.
S pozdravem
Hans S.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.