Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na co se zeptat Václava Klause

Od: tttttttttttttttt odpovědí: 36 změna:

Dobrý den,

v pátek na naši školu zavítá náš prezident Václav Klaus a my budeme mít příležitost položit mu pár otázek..

Napadá někoho z Vás nějaká pěkná, podstatná, slušná otázka.. Nejlépe něco o životním prostředí nebo něco aktuálního..

Určitě potom shrnu jeho odpověď a napíšu ji sem

Díky za nápady

36 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

solenza*
hodnocení

0x

Já bych se ho zeptal, jak dlouho ještě podle něho vydrží €. To by mu udělalo radost. :)

hodnocení

0x

Zeptej se ho jestli si myslí že se mu od roku 89 něco ,,vůbec nepovedlo" a pak sem dej jeho odpověď. I když vlastně na 99,9% vím že odpoví že nic takže sem odpověď ani nebudeš muset dávat.

poiu*
hodnocení

0x

Jaký má názor na globální oteplování... ;)

ttttttttttttttt
hodnocení

Díky, ale to už je trochu ohrané...

To je asi jediná věc v které má Václav Klaus úplnou pravdu, globální oteplování způsobované skleníkovými plyny je hodně velký nesmysl a přesto tomu mnoho lidí věří :D

hodnocení

0x

Jak to BYLO s tím že ,,ŽÁDNÝ PENÍZE NEJSOU ŠPINAVÝ"?.?.?.?.?

repkin*
hodnocení

0x

Být Vámi, radši se ho neptám, spoulužáci Vám to pak dají sežrat. Navíc to na co bych se ho chtěl já zeptat, by ho ztrapnilo. *smich* Však on už otec jeho ženy by věděl.*frajer*

punkturtle*
hodnocení

0x

V souvislosti s politickým vývojem u nás, s osobou pana prezidenta a vůbec celkovou dnešní situací bych se ptal na jedinou všeobjímající otázku: Proč?

hodnocení

0x

Já bych se ho zeptala jako člověka, jak se má a co by potřeboval. *jasne* Má být o víkendu v Klimkovicích. Všichni tam šílí, drhnou, leští, okopávají, málem že nestříkají trávu nazeleno. :D

hodnocení

0x

Jestli má jěště tu propisku co si "přivlastnil" *haha**smich*

petula00*
hodnocení

0x

Zeptej se zda má pan prezident udělat ještě nějaký tunel.*smich*

doplněno 25.04.12 18:50:

Zda má pan prezident v plánu udělat ještě nějaký tunel.

pavelnovotny
hodnocení

0x

Já bych se ho zeptal co na to říká na to jak je to tady dneska na to proč jsou obyčejní smrtelnící z ČR slabší než jejich romští spoluobyvatelé proč všechno zdražují proč lžou že chcou mít vzdělaný stát a přitom spoplatní školy proč máme platy na dobrých pozicích nižší něž plat německé uklizečky?

Já bych se jej zeptal proč je proti odstoupení vlády (jak se dnes vyjádřil) , když 70% obyvatel tuhle vládu nechce :D Pokud poslanci vyjádří důvěru téhle vládě, tak je asi něco špatně - nejeno něco, je toho hodně...

Já bych řekl že dneska už je to víc než 80%.

martinhajek*
hodnocení

0x
Rád bych ti poradil.
Ale napadají mne jen samé neuvěřitelně nepublikovatelné nadá... ehmm... dotazy.
Hlídejte si školní potřeby, hlavně propisky a tak...
jack*

Zeptaj se ho jestli si po konferenci v Chille peřpiadá jako zloděj. Já bych ho ztrapnil co to šlo. Tetno člověk by měl jít sedět.

krkovicka*
Sledovala jsem diskuzi s VK a sám se styděl,že jemu to bylo a stále je nepříjemný a prosí novináře o to aby se víc už neptali nebo ho nazývali zlodějem prupisek.Udělal to protože je zvyklý si dávat prupiseky do kapsy.Prostě podle něj se stalo je mu to líto a jen média to takhle nafoukla...Takže být tazatelem už bych se na prupisky neptala.
cocinkamichalka*

Ano, také jsem slyšela, že to byl omyl. Navíc je zvykem, že si státníci při podpisu důležitých smluv tato luxusní pera nechávají "na památku".

hodnocení

0x

koho by rád viděl na hradě po sobě?

Nejspíš svůj klon. Ale opatrně s tím, mohl by bejt dokonalejší než originál a to by zase von asi nesnesl. *smich**smich**smich*

hodnocení

0x

Nebo jak je možný že ho i po tom co jeho sestra emigrovala nechali v 70. a 80. letech cestovat do ,,západního" zahraničí!?!?!?!?!?

Možná by pomohlo k odpovědi todle.

25.04.12 21:12

Todle.

Nešel vložit obrázek, tak snad teď.

Na co se zeptat Václava Klause

nutt*
hodnocení

0x
Vytahovat pripad s onou propiskou mi prijde trapne bylo to jen nafouknute medii. Kazdy kdo ma alespon trochu rozum tak by to videl jenze v dnesni dobe si lidi nechavaj cpat veci do hlav z Blesku, Aha apod. Misto aby se nad tim zamysleli sami.
velice se mi libi co napsal pan Milan Cukrar zeptal bych se ho na to same a i by me to docela zajimalo :)

nutt, jsou lidi, kteří se nezmůžou na svůj názor, a jen papouškují z medií...

Není nic jednoduššího, nežli dotazem nadávat na vše, jako by tazatelé byli svatí..

Áááá, milan cukrar se zase zastává *haha*

samozřejmě nikdo nejsme svatí, ale prezident by měl reprezentovat, to s tím perem byl opravdu úlet a ostuda. A co je zde za papouškování z médií? Video od místní televize oběhlo svět (je to snad videomontáž?) a choval se tam opravdu nenápadně :D, kdyby to pero strčil suverénně do kapsičky u saka tak by si toho nikdo nevšiml. Jediné za co jej uznávám je jeho postoj ke globálnímu oteplování a k Evropské únii, v obém má pravdu, která pomalu vyplouvá na povrch *palec*

ladaadal*
hodnocení

0x

Zeptej se ho, kdy pochopí, že to tady všechno zkur...l a střelí se do halvy*smich* to bude jistě originální.

majsterjoe*
hodnocení

0x

Jestli uz ma zbalen kartacek a pyzamo.

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Já bych se pana prezidenta zeptala, jak vypadá jeho běžný den v úřadě. My teď měli na UJEP pana tajemníka Jakla, a bylo to dost zajímavé :)

frame*
hodnocení

0x

Neptal bych se ho na nic - na většinu věcí co se ho zeptáš, bude mít odpověď, která ti stejně h...o řekne, protože většině věcem h...o rozumí. K propiskové aféře... no zní to pěkně - jako, že omyl a tak, ale když se na to video mrknu, tak nevím co na tom jako média nafoukly - to, že tam přidali červenou šipku a kroužek? Každý dělá omyly, chyby a úlety - někdo větší někdo menší, ale toto byl úlet největší výše. Jako prezident musí platit daň za to, že tyto úlety musí více než omezit. Za tuto aféru (nejenom) se stydím za prezidenta této země - ostuda.

buss
hodnocení

0x

Kdy zmizne dnešní protilidová vláda i s ním...

hodnocení

0x

Zivotni prostredi,jo?Vzdyt to vidis,jak moc zajima vladu z.prostredi,ktere je ze vseho nejdulezitejsi..Ale je to vsude na svete,kazdy se zajima hlavne co ma v koryte a co zustane po nem pro dalsi ,uz tak ne..Treba by bylo zajimave zeptat se na zebricek hodnot,co se tyce dulezitosti,za A,Za B,za C...

Žebříček hodnot? Za A peníze, za B peníze, za C peníze, nebo taky peníze jsou až na prvním místě...

hodnocení

0x

Jak to teda dopadlo?.?.? *nevi*

ttttttttttttttttttttttt
hodnocení

No, ačkoli pan prezident byl na škole asi 1 hodinu, což bylo déle než jinde, po celý jeho výlet na Moravu, s otázkou se na mě nedostalo.. Samotného mě to trochu mrzí.

A na co se ptali ostatní?.?.?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]