Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, pár článků jsem si o Bunus.cz přečtl, ale asi pozdě...a stalo se mi že jsem v mém domění vydražil předmět...došla mi gratulace a číslo účtu kam mám za konkrétní zboží zaslat poštovné...to jsem také učilnil. Ale čím dál jsem pak pátrav přímo na Bonus.cz jsem zjistil, že údajně došlo k nějakému výpadku servru a tudíž se aouce pozastavila...a prodloužila o pár minut. Ale v tu chvíli, kdy jsem se stal vítězam mě žádné upozornění na Bonus. cz nepřišlo. Přišel jen email do mé schránky právě o tomto zdělení že byl výpadek. Nestačil jsem se divit když jsem se pak podíval kdo to vlastně vyhrál...ani já ani ten dotyčný s kým jsem se nějakou dobu o výrobek přetahoval...ale někdo kdo po pár minutéch mé údajné výhry jenou, poprvé a naposled přihodil a tím i vyhrál. Zajímavý způsob! co ted s tím?Poradtě jak dál... děkuji
To že se server zasekne a někdo Vás přehodí se stát může, mě se to stalo také ale na aukru. Pokud jste již peníze odeslal, vyzvěte prodávajícího, ať Vám je vrátí, pokud nemá v úmyslu Vám vydražený předmět zaslat, případně se obraťte přímo na Bonus.cz. Až toto budete mít, tak se můžeme bavit dál. Jinak by to bylo zbytečně moc informací na jednu banální situaci.
beru to že se to stane... a zasekne se srvr, ale vadí mi to jakým způsobem a kdy jsem se to dozvěděl. Nejde mi ani tak o zaslané peníze za poštovné, ale o samotnou hodnotu vydraženého výrobku a ta byla okolo 7500,-. Protože ve chvíli kdy se servr sekl jsem to nevěděl a tuto aukci jsem považoval za vyhranou tudíž jsem se se domníval že vydražený předmět dostanu já. I když jsem byl nadále na stránkách Bonus.cz jediná zpráva o problému se servem a tím další související problémy s výhrou byla oznámena jen v emailu. Bonus.cz na emaly nereaguje a bezplatná linka ... nikdo to nezvedá... Stále si myslím že ten dražený výrobek jsem měl dosta já protože jsem na Bazoš.cz neměl informaci že aukce není ukončena. Řádně jsem ji vyhrál...oni mi pogratulovali a zaslali číslo účtu kam mám zaslat peníze za poštovné...takhle daleko by to přeci nemělo až dojít! a jen říci...pardoon se omlouváme za technické problémy, ale výhru dostene někdo jiný.
Pořád nechápu o co Vám jde? Buďto Vám prodejce pošle výhrané zboží (i když jste ho tedy nevyhrál, ale zaplatil), nebo Vám peníze vrátí nazpět. Omluvy se v tomhle státě nedočkáte nejspíše nikdy a od nikoho.
asi si až tak nerozumíme...poslal jsem jen peníze za poštovné. V navrácení poštovného by asi problém nebyl, ale já chci podle mě řádně vydražené zboží, což mi nechtějí dát, protože tvrdí že v okamžiku kdy jsem vyhrál a oni mi zaslali fakturu a oznámení s gratulací o výhře nastala změna a dražba pokračovala dále. Tím pádem mi chtějí vrátit pouze uhrazené poštovné. Nechtějí zaslat zboží asi i protože na svém portálu mají jiného výherce.
No, tak v tom případě to je naprosto jednoduché. Zboží jste nevyhrál, tudíž se Vám na něj nezakládá žádný právní ani jiný nárok. mě se to stalo taky, hoďte to za hlavu, najdete to tam jindy nebo jinde . Aukcí je jak máku. Jen tedy nechápu, proč jste platil pouze poštovné, ale je možné, že tam je jiný systém než na aukru a nebo mám holt já jiné zvyky.
Jeden o koze, druhý o voze. Alespoň tak mi připadá tahle diskuze. Na Bonus.cz se nejedná o aukce jako na Aukru. Tady jde o to, že přihazující utrácí svoje peníze, které mu nikdy nikdo nevrátí. Princip je v tom, že věc např. za 20.000,- výherce získá třeba jen za 2.000,-.Ale součet peněz, které zaplatí všichni ostatní účastníci téhle "aukce" je třeba 200.000,-. Takže rozdíl, v tomhle případě 180.000,-, jde do kapsy organizátora.
tak tak...ale přeci není možné na jejich stránkách vyhrát nějaké zboží, dostat oznámení o výhře na jejech stránkách...dostat emailem výzvu k zaplacení poštovného za zaslanou výhru a v zápětí dostat emailem zprávu že nastala technická chyba a pokračuje přihazování. Protože v tu chvíli kdy jsem se to dozvědě bylo již pozdě i přihazovat nebot už to vyhrál jedním příhozem někdo jiný... no prostě podvod...ale pokusím se o řešení a né mávnutí rukou...přeci jen je to pár tisícovek a hlavně princip. Ani ta komunikace ted není lehká
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.