Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám název jednoho filmu

Od: luuca odpovědí: 4 změna:

Takže hledám film který mě před asi třema rokama zaujal ale nikdy sem nikde nenašla jak se jmenuje..

Film je podle skutečné události tušim v americe..je to o dívce která je od narození vězněná svým otcem v domě...normálně rodinu má má bratra a matku (slepou) ta dívka žije v nějaký kobce myslim že ve sklepě nebo co.. noo a jednoho dne tu holčinu který je už tak 12-15 odvede matka do nemocnice tam se na všechno přijde otec se zastřelí a v péči si jí prostřídá vííc rodin ta holka nemá žádný vychování pořádně mluvit neumí neumí jíst rukama nedodržuje hygienu no a to jí právě naučí nějaká sociální pracovnice kterou si oblíbí..joo zajímavý je že vždycky když ta hoolka má nějakej pocit viny nebo když na ní někdo začene křičet začne se drápat ruce úplně do krve...jinak ta pracovnice si jí chce vzít s přítelem do péče jenže do toho se pustí její máma která jí chce zpět a bla bla už si to moc nepamatuju jestli jí bude mít nakonec ta máma nebo ta sociální pracovnice...POTŘEBUJU VĚDĚT NÁZEV FILMU! jinak myslím že ho dávali na čt1..

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

9.4.ten film šel na Katowicích. Pohledala jsem to v programu a naši to překládali jako Divoké dítě. Koukala jsem na to. Pokuste se vyhledat jinde jak je ten název v originále. Ty překlady v programu bývají úplně mimo (třeba ščenky, nevím jak se to správně píše, jsou čelisti a naši to přeložili jako štěky) :D

luuca
hodnocení

ješiiš strašně mooc děkuju...:D je to super...jako jenom doufám že ho budou mít eště někde v půjčovnách...:D

alkuska*
hodnocení

1x

Takové věci se dají většinou najít na www.csfd.cz - vyhledávání funguje i podle názvů filmů v různých jazycích. Film který hledáš je asi Mockingbird Dont Sing: csfd.cz/...

rosenikki*
hodnocení

0x

Ten film jsem také viděla.. tak před 5 lety.. Díky tobě sem si na něj vzpoměla.. :D Díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]