Nejste přihlášen/a.
Nazdárek,
naštvala jsem svého kluka tím že jser jela na přijímačky s klukem který mě chce prtže mi ujel autobus a vlak bych nestihla. Zároveň by byl naštvanej kdybych nejela... Nevíte jak bych mu to mohla vynahradit?
Prosím moc
Právě že je naštvaný .. Mě se líbí jako kluk .. ale za žádnou cenu ho nechci a tomu mému jsem to říkala .. A chápu že ne naštvaný .. asi bych taky byla .. ale bylo to v zájmu školy ..
Neboj,on to rozchodi..A ne ,aby jsi se nechala kvuli tomu kdovi jak dlouho peskovat.Budto ti veri,nebo ma smulu.Chapu,ze v mladem veku jste zranitelnejsi,ale neuc si ho takhle se chovat.Nastvany muze byt v ten moment a podomluve dost a ne,ze se nafoukne na dobu a jeste pak treba s tim bude kazdou chvili mavat.
Nedělej ze sebe hlupáka a nic nikomu nevynahrazuj! Hlavní je, že jsi stihla přijímačky, takže ten tvůj fešák by měl být rád, že to dobře dopadlo a někdo tě do auta vzal. Ne takhle hloupě žárlit a naštvávat se jako malý dítě.
Pokud je naštvaný, je to jeho věc, ale pozor - evidentně se s tebou snaží manipulovat. Normální chlap by opravdu byl rád, že jsi na ty přijímačky dojela a stihla je.
Až se příště na ulici podíváš na pěkného kluka, budeš mu to zase nějak vynahrazovat? To snad ne...
Jen ho pěkně nech, ať se vyvzteká. Žádné dolejzání a obskakování, jak kdybys udělala něco špatného.
Ono žárlit, když mě někdo jiný uhání a být naštvaný za docela normální věc, jako že mi ujede bus a někdo je tak hodný, že mě na přijímačky vezme, je trošku rozdíl. Kdyby šlo o nějaký výlet, jistě by bylo naštvání na místě. Šlo však o dost důležitou věc, která se nedá odložit. A být naštvaný na někoho, kdo pomohl a snad čekat, že tazatelka přijde a začne se omlouvat... to ať i každý přebere sám.
Normálního chlapa znám, už jsme spolu skoro tři roky, a naštěstí velmi dobře chápe, že můj nejlepší kamarád je chlap
Zdravím. Proč se cítíte provinile Vy? Nic špatného jste přece neudělala. Přítel by se měl naštvat a řešit to, až když budete něčím vinna. Žárlivost je věc ošemetná a když mu vadí i takováto maličkost, bude mu za chvíli vadit vše. I to, jak se díváte na druhé, jak se usmíváte na druhé, jakým tonem s druhými mluvíte...Měl by si uvědomit, že podezíráním a výčitkami ubližuje Vám i vašemu vztahu. Přece ve vztahu je důvěra potřeba pro vás pro oba....Vynahraďte mu to tak, že si s ním o tomto v klidu promluvíte a očekávejte pochopení z jeho strany. Jakmile se začnete chovat, jako provinilec, jeho podezírání to jenom prohloubí a bude to horší, než lepší. To je můj názor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.