Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plánujete nový mobil?

Od: babkazov® odpovědí: 17 změna:
17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pěknej nesmysl, pochybuju, že by ten obraz na té ruce byl tak vidět ve dne. Ještě taky nevím jak by se na tom hrály hry, které potřebují dvě ruce. Takže zůstanu u svého iPhone 6 64gb silver.

Vy máte iPhone na hraní her?

Vybírat si mobil podle toho jestli na něm jdou hrát obouruční hry je na hlavu.

doplněno 16.01.15 18:12:

Mimochodem. Zatím je to koncept tabletu, ne telefonu. Nemá simku.

Tak nepopírám, že na něm hraju hlavně hry, surfuju na netu, poslouchám písničky třeba zkouknu nějaký film. Podle mě je víc na hlavu pořídit s mobil se dvěma displeji yotaphone.com/... zaprvé třeba v MP ho mají za 20 000Kč. Například má paměť jenom 32gb a není podpora paměťových karet.

hodnocení

0x

To je pěkný nesmysl! Když se budete dobře dívat, občas je ten "promítaný" obrázek lehce mimo ruku. Občas se taky na ruce pohybuje jinak, než ruka s náramkem. Nehledě na to, že je obrázek promítán na ruku do místa, kam by ho oběktiv na náramku nikdy nedokázal kvůli zaoblení ruky promítnout. Ruka je přirozeně zaoblená, obrázek je rovný. A další nesrovnalost - když se dotknete prsem obrázku, musel by zákonitě za prsem vznikat stín a to nevzniká.

hodnocení

0x

To vypadá na podvod. Proč není vidět stín prstu? Na denním světle tak výrazný obraz? Nevěřim.

doplněno 16.01.15 20:07:

To je zajímavý, odpovědi mcgyvera a magdon přede mnou jsem ve 20:00 prostě neviděl. A to jsem před odpovědí aktualizoval stránku, abych náhodou neargumentoval tím, co už bylo řečeno.

hodnocení

0x

Pánové, zbytečně se rozčilujete :-D To je propagační video, je to "jen"koncept ve vývoji. Stačí použít strejdu gůgla.

hodnocení

0x

Je to propagační video. Podle jejich webu teď shánějí 700 000 € (ebo $, teď už nevím) na vývoj prototypu.

rumicek:

Natlačkat to do náramku asi nebude tak velký problém, ale odkud to bude sosat energii, aby to bylo dostatečně vidět na denním světle, to bude oříšek :)

kcin
hodnocení

0x

nápad je to hezkej ale k ničemu... už jenom při pohledu na výdrž nemá cenu něco takovýho vyvíjet

dejavu*
hodnocení

0x

Tak to ani smykem! Mám svou milovanou Nokii 5110 z r. 1999 a na ní nepříčetně lpím, vyměňuji dosluhující díly díky kamarádce, která velí zpracovně odpadů a když dá povel, hbité ručky dělnic mi vychytají pytel vyhozených Nokií, akorát si to pak musím přebrat, co z toho je použitelné a tak ji stále repasuji. Je mi jedno, že jsem zdrojem posměchu okolí a i mí rodiče mají moderní telefony, tenhle mobil mně vyhovuje.

Až doslouží, asi přestanu mobilně telefonovat. :) Potřebuji ji jen na volání a je akorát do ruky. SMS posílám jen občas a většinou z netu, to jde rychle, hry nehraji a fotím kvalitním foťákem. Surfovat z mobilu mi přijde nepraktické, mám ráda svůj počítač s kvalitním monitorem a dobře a rychle se mi píše na klávesnici. Ďobat do mobilu mne nebaví a otravuje. Jsem v tomhle staromilec do morku kostí. Nalepovací telefon, co se prohýbá pod vrstvou kůže a sádla na ruce, mne upřímně děsí. :-D

faithoncemore*

Dejavu, tak na Vás nemám :) a úplně Vám rozumím. Já jsem jediná konzerva v rodině, mám pěkně postaru Noikii s klávesnicí, odmítám šoupat prstem po dispeji a odmítám jakékoli aplikace v mobilu. Chytré mobily zásadně bojkotuji, jednak ze staromilství a konzervatismu, přidal se i důvod bezpečnostní, ale i bez něj bych na své staré nokii lpěla. Mám tedy Nokii C02, neboť jsem měla předloni smršťový esemeskový vztah, a to by 5110 nedala :) . Ale i 5110 jsme doma měli, v roce 1999 mi ji pro starší dceru přenechal můj tehdejší ajťák, tajže tehdy to byl poměrně výkřik techniky :) Svoji C02 také přeoblékám, zatím ješt náhradní kryt seženu na internetu, ale kdoví, jak dlouho... Zbůsob obstarávání náhradních dílů, který jste trhem nucena praktikovat Vy, je milý a půvabný :)

"Nalepovací telefon, co se prohýbá pod vrstvou kůže a sádla na ruce..."

Kdyby byl ten telefon nalepovací a prohýbal se podle kůže, možná bych tomu byl ochotný věřit. Jenže on je (tedy aspoň se nás o tom snaží přesvědčit) na kůži promítaný z toho náramku a občas se právě prohýbá jinak, než ta kůže.

hodnocení

A když video skončilo, všimli jste si, jaké věci ještě nabízí? ;) Já jsem celá udivená, ale jen to. Miluji svou Nokinku s tlačítky, se kterou se mi dobře manipuluje a ona udělá všechno, co potřebuji. Ale stejně, jsou to věci, že?

majsterjoe*
hodnocení

0x
Technologický vývoj budoucnosti nezastavime. Za pár let se ani mobilní telefony nebudou vyrábět.

To jistě, co bude za 20 let lze jen těžko odhadnout. Nic to ale nemění na tom, že tohle video je nesmysl.

Tak ještě jednou speciálně pro vás. Je to propagační video. Ten náramek je koncept. Teprve ho vyvíjí a tohle video ukazuje co to má umět. Tudíž je to samozřejmě udělané trikově.

kangaroo*
hodnocení

0x

Budoucnost bude jedině v mobil glass co bude umět i jiné funkce. Vše ostatní budou jen doplňky. Naše genarece bude ještě mimo, ale následující generace běžně používat a přirozeně. Stejně jako dnešní 90letý člověk maximálně umí základy PC, ale 90% IT detailům vůbec nerozumí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]