Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nabízíme Vám práci externího asistenta

Od: fran odpovědí: 24 změna:

Přišlo mi poštou tohle, vidíte v tom také rovnou nějaký (momentálně málo zřejmý) podvod? Jaký? Sbírání adres?

Citace:

Nabízíme Vám práci externího asistenta.
Tato práce zabere 1-2 hodiny týdně a nevyžaduje absolutně žádné investice.
Podstata této práce spočívá ve zpracování objednávek klientů ve Vašem městě.
Tato práce není složitější, než úhrada složenek za komunální služby.
Za každou objednávku dostáváte od 90 do 350 euro. Výplata je každý pátek!
Podle Vašeho přání můžete postupně zvyšovat počet zpracovávaných objednávek.
Zaručujeme práci pro všechny zájemce. Ale počet míst je omezen! Proto napište žádost hned teď.
A začněte vydělávat již příští týden.
V žádosti, prosím, uvádějte:
Vaše celé jméno:
Váš e-mail:
Město, v němž bydlíte:
Žádost odešlete na můj e-mail Maloney@prahasolutions.com, osobně Vám odpovím do 2 pracovních dnů.
S úctou,
Doktor Maloney

Konec citace

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

poseidon*
hodnocení

0x

Určitě bych na to nereagoval hoax.cz/...

Pravděpodobně nábor bílých koní sloužících pro převody peněz ukradechých z cizích účtů.

fran
hodnocení

Dík za odpověď. Děs, koukám, jak může být jednoduché stát se bílým koněm a vůbec o tom nevědět.

mj*

Taky jsem do dostala, hned od dvou různých osob.

fg

Nedostala jste to od dvou ruznych osob, ale od podvodne firmy, ktera zneuizla maily! Ono totiz pocitace umoznuji poslat mail s tim, ze se v nem uvede JINA nez skutecna odesilaci adresa. Napriklad ja dokazu ze sveho PC odeslat mail s VASI adresou!

mj*

Zajímalo by mě, kde vzali na mě e-mail lidé, které vůbec neznám

fran
hodnocení

Já to vím jak, jsem pod svým podnikem. Firma tohoto jména má dokonce nalezitelné dvě pražské adresy a jednu v USA. Buď si jí ti doktoři vypůjčili, nějak se nabourali pod cizí firmu anebo neskutečně klamou tělem. Já mám chuť někomu vynydat...posílat policii...nebo něco. Aby se už nikdo hloupě nechytil.

fran
hodnocení

Doplnění: Začalo to právě kolovat uvnitř podniku, přišlo to od váženého zaměsnance a v adrese to trochu vypadá, že to pojede podle abecedy. Nebetyčný průšvih, nejde už udělat "nevyžádaný spam". *bum*

fg

Jestli jste nekdy pouzila svoji adresu v nejakem diskusnim foru na webu nebo jestli jste nekomu psala a ten dotycny si do pocitace nedbalosti vpustil virus, tak Vase adresa je verejna a existuji roboti prohledavajici web a sbirajici adresy. Proste akonahle nekomu poslete email ze sve adresy, jiz nemate pod kontrolou, kdo k ni prijde.

Smirte se s tim. Nic jineho s tim nejde delat.

misticjoe
hodnocení

0x

Jo, mě dorazilo to samé. Akorát to napsal doktor Zuniga - zřejmě je to firma plná doktorů :)

Zuniga@prahasolutions.com

Doktor Zuniga

doktor123

zřejmě. mě to zase poslal doktor langford

fran
hodnocení

Dnes mi to přišlo znova ještě 3x, v adrese jsou ještě 2 kolezi. Je možné že tu máme vira a chodí to už v nějaké smyčce? Dala jsem to do nevyžádaných, ale zaděláno na průšvih by asi výhledově bylo. Kdyby tak šla po síti poslat malinká řízená střela do místa vzniku - to by toho spadlo - a dobře nám blbům tak. Jak to že to neumí policie, když to zavání trestnou činností?

hodnocení

0x

Taky se mi to nelíbí. Nejprve - budete jen sbírat adresy. Což není nic těžkého. Budete zpracovávat jejich objednávky - čeho? To by bylo potřeba vědět. Něco se prodává dobře, něco skoro ne.

A ejhle ZA KAŽDOU OBJEDNÁVKU DOSTANETE od 90 do 350 euro. Takové peníze za zpracovanou objednávku? Hloupost! Vidím to tak, že budete lítat po sídlišti, klepat na dveře a něco nabízet. Pokud někoho ukecáte, dostanete provizi. Nebo to budete nabízet lidem na netu. Prostě ty odměny už samy o sobě jsou silně podezřelé.

Pryč od toho, ať se nedostanete do maléru. Jinak to jméno dr. Maloney jsem už někde slyšela v souvislosti s nějakou nekalostí, ale nemohu si za nic na světě vzpomenout, co to bylo.*bzum* Jaga.

frndelyn
hodnocení

0x

mně to poslal doktor Mata ( že by ten z té písničky)?

Nebo to je brácha Pata!*smich*

petr123*
hodnocení

0x

Stačí zapnout mozek a vzpomenout na základní pravidlo - pokud něco VYPADÁ jako podvod tak to pravděpodobně PODVOD JE :)

.

A konkrétně - je to tak strašně jednoduchá a přitom slušně placená práce, že jí neinzerují nějakým normálním způsobem ale naslepo spamují neznámým lidem. Je opravdu potřeba k tomu říkat něco víc? *bzum*

hodnocení

0x

Hoax to má: hoax.cz/...

velkepsisko
hodnocení

0x

také jsem to opakovbaně obdržel - od doktora jarvice, kontaktní e-mail je Jarvis@prahasolutions.com. A chodí to v dávkách adres, kde jako odesílatel je vždy nastčen e-mail jednoho z adresátů. Takže 2x (z těch více případů) to přišlo jako bych to odesílal já sám (z mého PC to není, to je zabezpečené, ale někde utekly adresy...).

hodnocení

0x

pryč od toho! Pokud možno ani neotvírat a okamžitě smazat jako spam. Pokud něco takového dostanu, nastavuju pro příslušného odesílatele filtr, automaticky další zprávy mazat jako spam.

fily
hodnocení

0x

Taky me to prislo od nakyho doktora z prahasolution , vse z IP adresy z Chile, takze nebrat...

hodnocení

0x

mně jen za dnešek třikrát... hned to šlo do spamu

koliki
hodnocení

0x

me dnees prislo 6x a pokazde Dr. Duffy :-D

Smaznuto!

hlavne at se nekdo nechyti je to past jak bylo uz napsano.

sarik*
hodnocení

0x

To samé mi došlo od doktora Hollis. Hollis byla pájecí linka na desky elektroniky u nás ve fabrice. :)) Jsem to našel v koši, kam to Thunderbird automaticky odeslal jako podvodnou poštu.

hodnocení

0x

Tak jsem to konečně dostal taky, a hned šestkrát. Chytrý gmail to vše vyhodil do spamkoše, ale zaregistroval jsem obměnu-v některých z těch mailů jsem si mohl vydělat poskytováním pomoci nemocným.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Došlo včera, hned 3x, pokaždé jiný předmět, stejný text. Jednou se to dokonce tvářilo, že jsem si to poslal sám sobě. Víc jsem to nezkoumal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]