Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jízda autem pro uklidnění

Od: driver* odpovědí: 17 změna:

Taky vás jízda autem tolik uklidnuje? Já když jsem naštvanej tak sednu do auta a jedu se projet hodně mě to uklidní :D místo abych chlastal tak se jedu projet

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

1x

Nemyslím si, že je to dobrý nápad po nasrání se jet uklidnit do provozu, posedět v něm joo. Dopravní psycholog by se zjevil.

driver*
hodnocení

Mně to vyhovuje.

ahasver4*
hodnocení

0x

Na každého jízda autem působí jinak,patřím mezi ty,co je také uklidní.Ale vím,že je spousta lidí,kterým bych ji nedoporučil,působí na ně právě naopak..:)

doplněno 23.04.12 13:57:

No nic...To je dobře...*smich*

driver*
hodnocení

No já během tý jízdy nikoho neohrožuju tak co :)

To mě taky uklidňuje a rád se projedu, ale když pak musím jet pro bezín, zase mě to pěkně nasere :D

driver*
hodnocení

Ten já naštěstí řešit nemusím *smich*

driver*
hodnocení

A co máš za auto? Jestli se teda můžu zeptat? Já jsem si letos pořídil BMW E46ci a jízda v tom je opravdu relax

pavelnovotny
hodnocení

0x

konečně někdo jako já mě to také dost uklidní nebo mě uklidní jít grilovat mimo to má to i velké výhody benzín je čím dál dražší tak se snažím co nejméně rozčilovat *vtip*

driver*
hodnocení

A co mám ještě radši je svižná jízda *hej*a hlavně ty zatáčky *smich*

hop®
hodnocení

0x

Pravda, když mám plnou hlavu problémů a najednou musím nějam jet, je to slušný "relax". Musím se totiž na veškeré ostatní problémy vyprdnout a řešit současné problémy na ulici - v Praze většinou na jiné myšlenky opravdu není čas...

driver*
hodnocení

No já jezdim silnicemi na vesnice takže tam potkáš jenom pár aut takže cesta je klidná a můžeš si užívat jízdu :)

alabamaman
hodnocení

0x

Souhlas, když má člověk špatnou náladu, nebo je naštvanej, popřípadě smutnej, tak sednu do auta, pustim si oblíbenou hudbu a jen se projíždím krajinou, ještě ideálně večer, nebo v noci. Přijedu domů a jsem vždy klidnější. Takže na mě to působí přesně tak, jak píšeš. Ale je pravda, že to leze docela do peněz, ale z druhé strany, jaký koníček ne. A já jízdu autem za koníček považuju :)

driver*
hodnocení

Večer je to ještě lelší a ty budíky no prostě paráda asi si zase dneska vyjedu *smich*

hodnocení

0x

při dnešních cenách benzínu si jet jenom "vyvětrat hlavu", to je docela luxus... ;) ale souhlasím s Hopem - jezdívám kolem 100 km protože musím a vedlejší efekt je, že si skvěle vyčistím hlavu, odreaguju se, zapomenu na všecky problémy, protože se musím soustředit na jízdu - a to mě na tom právě baví... :)

driver*
S mim platem si to muzu dovolit :)) ale i clovek s prumernim platem si to taky muze dovolit

A kdo nemá ani ten průměrný, nezbyde mu, než se projít do jarního lesa. Ale nakonec ani to není špatné.

/Ten, kdo má peníze, jezdí autobusem, a ten, kdo je nemá, běhá za ním klusem...*smich*/

driver*

A nebo jezdí na černo *smich* a kdyby jsme vyházeli oknem tu bandu ve sněmovně což dlouho trvat nebude tak by každý ten plat měl nadprůměrný

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]