Nejste přihlášen/a.
Taky vás jízda autem tolik uklidnuje? Já když jsem naštvanej tak sednu do auta a jedu se projet hodně mě to uklidní :D místo abych chlastal tak se jedu projet
Na každého jízda autem působí jinak,patřím mezi ty,co je také uklidní.Ale vím,že je spousta lidí,kterým bych ji nedoporučil,působí na ně právě naopak..![]()
No nic...To je dobře...![]()
Pravda, když mám plnou hlavu problémů a najednou musím nějam jet, je to slušný "relax". Musím se totiž na veškeré ostatní problémy vyprdnout a řešit současné problémy na ulici - v Praze většinou na jiné myšlenky opravdu není čas...
Souhlas, když má člověk špatnou náladu, nebo je naštvanej, popřípadě smutnej, tak sednu do auta, pustim si oblíbenou hudbu a jen se projíždím krajinou, ještě ideálně večer, nebo v noci. Přijedu domů a jsem vždy klidnější. Takže na mě to působí přesně tak, jak píšeš. Ale je pravda, že to leze docela do peněz, ale z druhé strany, jaký koníček ne. A já jízdu autem za koníček považuju ![]()
při dnešních cenách benzínu si jet jenom "vyvětrat hlavu", to je docela luxus...
ale souhlasím s Hopem - jezdívám kolem 100 km protože musím a vedlejší efekt je, že si skvěle vyčistím hlavu, odreaguju se, zapomenu na všecky problémy, protože se musím soustředit na jízdu - a to mě na tom právě baví... ![]()
A kdo nemá ani ten průměrný, nezbyde mu, než se projít do jarního lesa. Ale nakonec ani to není špatné.
/Ten, kdo má peníze, jezdí autobusem, a ten, kdo je nemá, běhá za ním klusem...
/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.