Nejste přihlášen/a.
Taky vás jízda autem tolik uklidnuje? Já když jsem naštvanej tak sednu do auta a jedu se projet hodně mě to uklidní :D místo abych chlastal tak se jedu projet
Na každého jízda autem působí jinak,patřím mezi ty,co je také uklidní.Ale vím,že je spousta lidí,kterým bych ji nedoporučil,působí na ně právě naopak..
No nic...To je dobře...
Pravda, když mám plnou hlavu problémů a najednou musím nějam jet, je to slušný "relax". Musím se totiž na veškeré ostatní problémy vyprdnout a řešit současné problémy na ulici - v Praze většinou na jiné myšlenky opravdu není čas...
Souhlas, když má člověk špatnou náladu, nebo je naštvanej, popřípadě smutnej, tak sednu do auta, pustim si oblíbenou hudbu a jen se projíždím krajinou, ještě ideálně večer, nebo v noci. Přijedu domů a jsem vždy klidnější. Takže na mě to působí přesně tak, jak píšeš. Ale je pravda, že to leze docela do peněz, ale z druhé strany, jaký koníček ne. A já jízdu autem za koníček považuju
při dnešních cenách benzínu si jet jenom "vyvětrat hlavu", to je docela luxus... ale souhlasím s Hopem - jezdívám kolem 100 km protože musím a vedlejší efekt je, že si skvěle vyčistím hlavu, odreaguju se, zapomenu na všecky problémy, protože se musím soustředit na jízdu - a to mě na tom právě baví...
A kdo nemá ani ten průměrný, nezbyde mu, než se projít do jarního lesa. Ale nakonec ani to není špatné.
/Ten, kdo má peníze, jezdí autobusem, a ten, kdo je nemá, běhá za ním klusem.../
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.