Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co bylo dřív, slepice nebo vejce?

Od: jabraka* odpovědí: 18 změna:

Konečně je vyřešena otázka,co bylo dřív,slepice nebo vejce?Na Sri lance(Cejlon) porodila slewpice živé kuře.Matka to nepřežila,dítěti se daří dobře.

JABRAKA

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

1x

Zajímavé, a v čem potřebujete poradit? :)

V ničem tady jabraka se s náma chtěl(a) podělit se svojí informací.

hope:

v rubrice volná diskuze se neradí, ale diskutuje :D

hodnocení

0x

Tak slepice už se začínají vyvíjet na savce jo. *haha*

solenza*
hodnocení

0x

Jj, tohle je věčná otázka. A znáte ji přetechnizovanou? Byla dříve televize, nebo kamera? Ale na to by se snad mělo dát jednoznačně odpovědět.

Nebo jmenuje se voda podle vodíku, nebo vodík podle vody?

No vzhledem k tomu, že lidi poznali vodu mnohem dříve než zjistili, že existuje nějaký vodík, tak na to asi nebude tak složitá odpověď :D

A voda se jmenuje podle toho že vodí nebo vodění podle vody?

To je to samé v bledě modrém, voda byla před voděním :)

dzordz*

Voda a vodit snad příbuzné nejsou, ne?

Jinak já v tom mám jasno, dřív byla slepice :)

Samozřejmě; dřív byla televize, dokonce kabelová. Kabelový přenos obrazu na dálku fungoval tak, že malíř strčil obraz do kabely a odnesl ho k zákazníkovi.

re*
hodnocení

0x

Dej mi odkaz ať si to můžu přečíst celé *cteni*

doplněno 23.04.12 22:26:

už to mám zpravy.idnes.cz/...

majsterjoe*
hodnocení

0x

Matka to neprezila, prece ale jenom byla zde drive nez to kure. To ze kure matku prezilo je jina vec.

fran
hodnocení

0x

Do Austrálie kousek: Pojednání o vačnatcích, (dlouhé, ale poučné zákruty vývoje*nevi*):

czech-press.cz/...

Co když i tahle slepice byla rozhodnutá nějak upravovat Darvinovy teorie a namířila si to zrovna k těm vačnatcům. Potomci tohohle kuřete začnou mít Na Srí Lance vak:).

pt®
hodnocení

0x

Jabrako, žeby nějaká anomálie? Ale pro mně byla dříve slepice, pak vejce.

praivo*

Odpověď je vejce. V otázce není "slepičí vejce", jen "vejce" :)

frantiseks1
hodnocení

0x

No podle mě bylo dříve vejce nejsem sice nějaký vědec *smich* Ale dle mého trochu divného názoru se dříve rodilo plno tvorů z vajec no a tak se skřížily dva druhy a potom ta matka vyprcla vejce a s toho se narodil kříženec a to byla slepice. *palec*

ladinpraha*
hodnocení

0x

Opět nějaká vládní propaganda. Nejdříve bylo vejce, pak se dinosaurus spustil s pterodaktylem a vzniklo tohle. A ke slepici byl už jenom krůček.

Co bylo dřív, slepice nebo vejce?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]