Nejste přihlášen/a.
ahojte, byl někdo u tohoto kadeřníka v Brně na Betovenové? Uvítám zkušenost, záleží mně na perfektním střihu podle posledních trendů.
Spíše než na konkrétní zkušenosti, záleží na tom, jaké máš vlasy. Ne každý kadeřní, a to i ten, o kterém se říká, že je dobrý, si umí poradit s každými vlasy. Pojem poslední trend je také zavádějící. Nejlepší je donést si vlastní fotku-obrázek požadovaného střihu a zkonzultovat s kadeřníkem, jestli je tato úprava-střih vodný na tvé vlasy a popřípadě tvat hlavy a obličeje. kamarádka je u své profesionální kadeřnice spokojená, nechala se ale ostříhat odemě jako laika a byla nadšená, protože jsem si troufla ostříhat jí něco jiného než něco jako "mikádo" Já osobně mám husté vlnité vlasy a byť by se to zdálo, není jen tak někdo schopný mě dobře ostříhat, nebo spíše kadeřník neodhadne, jak se moje vlasy "chovají"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.