Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hodinky Belmond

Od: oticek47* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den vespolek. Neslyšeli jste někdo o náramkových hodinkách BELMOND, které prodává zásilková firma Klingel? Nikde nic není. Díky!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Neslyšeli, ale o hodinkách BELMONT ano.

oticek47*

A to je právě to. Belmond (to d na konci je dle nabídky Klingel správně) jsem nikde nenašel. Na telefonický dotaz mi slečna sdělila, že tyto hodinky se hodně prodávají v Německu a oni jsou německá firma. Na Belmond ani Google nepomohl. Že by vynechával Německo?

hodnocení

0x

uhren.ladenzeile.de/...

Dle ceny i značky bych v tomto případě žádnou renomovanou kvalitní značku nečekal...

oticek47*
hodnocení

0x

Takže jsem googlil dál a zjistil jsem, že na klingel.de i klingel.at jsou identické hodinky za 89,99 euro, zatímco klingel.cz je v reklamním letáku, který posílá již stávajícím zákazníkům, nabízí za 2,699,- Kč s tím, že ušetříte 3,300 Kč, protože normálně jsou za 5999 Kč. Takže Klingel.cz mi připadají jako zloději.

klingel.at/...

ladinpraha*

S hodinkami se to má asi tak: Každý výrobce hodinek naseká zákazníkovi hodinky podle jeho představ ať už o vzhledu nebo ceně a dá na ně značku jakou si zákazník přeje. Lze tak koupit hodinky velice kvalitní, ale taky naprostý šmejd. Já si kupuji hodinky cca 1x za 10 let, ale jsem schopen je třeba pár let hledat, než mi prostě padnou do oka. Ty poslední jsem chytil na Aukru cca 3 minuty před koncem aukce.. Prodejce je dával od koruny a vyšly mě na 1260,- Kč. Další aukce těchto hodinek začínaly na 9.000,- Kč a pochopitelně se neprodávaly. Pak už se na Aukru neobjevily. Jen pro zajímavost, na E-bay se prodávaly za 1.700,- €. Takže to podstatné, co tím chci říct je, že řeším v první řadě vzhled a funkce, potom rozhoduje cena a u výrobků nad cca 300,- Kč spolehlivost prodejce a reálnou možnost výrobek bez nepřiměřených nákladů reklamovat. Jen pro doplnění, ty moje hodinky šlapou už dva roky na vteřinu přesně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]