Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krádež mobilního telefonu

Od: dods odpovědí: 2 změna:

Dobrý den

Rád bych se zeptal na radu? První den v práci přišel za mnou kluk s tim jestli bych mu nepujčil mobil, že si prozvoní číslo. Za čtvrt hodiny jsem ho šel hledat a dozvěděl se že dotyční dostal vyhazov na hodinu. Samozřejmě že ze šatny si vzal svoje věci a odjel i s mobilem. Ještě ten den jsem na něj podal trestní oznámení s tim, že jsem uved jméno, kontaktní mobil, a adresu. Rád bych se teda zeptal dá se ještě s tim něco dělal např. dát to exekutorovy, soudů, protože rád bych aspon viděl peníze za ten mobil, který byl mimochodem nový za 7000 Kč. Děkuji všem za případné rady a odpovědi.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ralzinka*
hodnocení

0x

No, jestli je tzv chytrý mobil a není vypnutý, můžeš ho zkusit vyhledat..

dods
hodnocení

Děkuji za radu vyzkouším

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]