Nejste přihlášen/a.
Zdravím, nevíte kde rychle sehnat známku na prodloužení platnosti karty ISIC. 3.1 odjíždím na slovensku a kartu potřebuji. Jsem z Olomouce. Na hlavní nádr. mi řekli, že vystavují pouze nové karty.
Děkuji za odpověď.
Isic karty prodlužují na vysokých školách isic.cz/...
Ale pokud nejste studentka, prodlužovat kartu zřejmě nejde, musíte si vyřídit kartu novou.
Tak bych řekl, že je/není student
Našel jsem tohle:
JAKÝM ZPŮSOBEM SI MOHU PRODLOUŽIT PLATNOST ISIC KARTY NA DALŠÍ ROK? POPŘÍPADĚ DO KDY JE POTŘEBA ZAPLATIT POPLATEK S TÍM SPOJENÝ A KOLIK TENTO POPLATEK ČINÍ?
Platnost kombinovaného průkazu ISIC na Tvé škole si můžeš prodloužit výhradně zakoupením revalidační prolongační známky ISIC v karetním centru či studijním oddělení Tvé školy. Standardní průkazy vystavené v prodejní síti nelze prodloužit, po skončení platnosti je nutno pořídit si průkaz nový.
revalidační známky v ceně 150 Kč jsou studentům a pedagogům dodány opět přímo na školu
každý další rok je možné obnovení platnosti průkazů ISIC/ITIC přímo na škole za snížený poplatek zahrnující obnovení licence nalepením holografické známky přímo na kartu
Pokud jste student VŠ, bude to tak, že si budete muset licenci prodloužit v ISIC centru v rámci univerzity. Někdy tomu předchází povinnost vyzvednout si na studijním oddělení kupon dané fakulty. Za prodloužení licence ISIC se samozřejmě platí.
Jsem studentka Sš,ale kartu jsem si vyřizovala sama, naše školu ji nepodporuje. Takže si musím vyřídit novou kartu hmm.
Z webu isic
Co dělat, když je karta neplatná?
Platnost kombinovaného průkazu ISIC na Tvé škole si můžeš prodloužit výhradně zakoupením revalidační prolongační známky ISIC v karetním centru či studijním oddělení Tvé školy. Standardní průkazy vystavené v prodejní síti nelze prodloužit, po skončení platnosti je nutno pořídit si průkaz nový a to buď přes celorepublikovou /... nebo přímo online.
Takže ano, ve tvém případě potřebuješ novou...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.