Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodloužení platnosti ISIC

Od: deniisek19* odpovědí: 6 změna:

Zdravím, nevíte kde rychle sehnat známku na prodloužení platnosti karty ISIC. 3.1 odjíždím na slovensku a kartu potřebuji. Jsem z Olomouce. Na hlavní nádr. mi řekli, že vystavují pouze nové karty.

Děkuji za odpověď.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Isic karty prodlužují na vysokých školách isic.cz/...

Ale pokud nejste studentka, prodlužovat kartu zřejmě nejde, musíte si vyřídit kartu novou.

praivo*

Tak bych řekl, že je/není student :)
Našel jsem tohle:

JAKÝM ZPŮSOBEM SI MOHU PRODLOUŽIT PLATNOST ISIC KARTY NA DALŠÍ ROK? POPŘÍPADĚ DO KDY JE POTŘEBA ZAPLATIT POPLATEK S TÍM SPOJENÝ A KOLIK TENTO POPLATEK ČINÍ?
Platnost kombinovaného průkazu ISIC na Tvé škole si můžeš prodloužit výhradně zakoupením revalidační prolongační známky ISIC v karetním centru či studijním oddělení Tvé školy. Standardní průkazy vystavené v prodejní síti nelze prodloužit, po skončení platnosti je nutno pořídit si průkaz nový.
revalidační známky v ceně 150 Kč jsou studentům a pedagogům dodány opět přímo na školu
každý další rok je možné obnovení platnosti průkazů ISIC/ITIC přímo na škole za snížený poplatek zahrnující obnovení licence nalepením holografické známky přímo na kartu

cocinkamichalka*

Praivo, u nás ve škole normálně pošlu na účet 150 Kč a každý rok v lednu si jdu pro novou revalidační nálepku. :) Naprosto bez práce :)

askmenow*
hodnocení

0x

Pokud jste student VŠ, bude to tak, že si budete muset licenci prodloužit v ISIC centru v rámci univerzity. Někdy tomu předchází povinnost vyzvednout si na studijním oddělení kupon dané fakulty. Za prodloužení licence ISIC se samozřejmě platí.

deniisek19*
hodnocení

Jsem studentka Sš,ale kartu jsem si vyřizovala sama, naše školu ji nepodporuje. Takže si musím vyřídit novou kartu hmm.

askmenow*

Z webu isic

Co dělat, když je karta neplatná?

Platnost kombinovaného průkazu ISIC na Tvé škole si můžeš prodloužit výhradně zakoupením revalidační prolongační známky ISIC v karetním centru či studijním oddělení Tvé školy. Standardní průkazy vystavené v prodejní síti nelze prodloužit, po skončení platnosti je nutno pořídit si průkaz nový a to buď přes celorepublikovou /... nebo přímo online.

Takže ano, ve tvém případě potřebuješ novou...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]