Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr pistole

Od: tom55 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, potřebuju pomoc s výběrem ohledně pistole kterou byste mi doporučili?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Nejsem střelec, manžel a dcera ano a muž říká A) za jakým účelem-obrana, sport, B) kolik jsem ochoten investovat, C) jak často si vystřelím, D) ráže?, E) kolik jsem ochoten investovat za náboje. No, to co tu na mně volá bych psala ještě dlouho ale on je za GLOCKA. Ovšem má i ČÉZETU a BERETU a je spokojený. Nakonec vám mám napsat, že malorážka jak dlouhá tak i krátká je rovněž dobrá věc a střílíte za pusu. Pokud máte něco konkrétní vybrané tak napište, manžel si ve zbraních libuje a bude rád, že konečně jeho přednášky někdo poslouchá, já už ho totiž utnu v půlce hovoru.

tom55
hodnocení

No něco menšího a sloužit to bude k obraně ta Glocka se zdá být dobrá asi ji vemu. děkuji za odpověd

haninka*
hodnocení

0x

Přesně jak píše liduš. Mě osobně se Glocky nelíbí a hlavně ta cena!

miljan*
hodnocení

0x

Takových dotazů bude přibývat, hlavně ze zamořených oblastí. *afro*

zbranekvalitne.cz/...

polinek*
hodnocení

0x

,,ono vy tady nepíšete nač,,,takového Kevina ,,,?

doplněno 22.04.12 00:27:

,,sám musíte vědět co požadujete.Můj muž byl zkušební komisař.Měl doma 24 stř.zbraní hrůza. Nechtěla bych to již doma.

jamamba*
hodnocení

0x

Ahoj, to záleží na tom, jestli máš zbrojní průkaz a jakou skupinu...Z tvého dotazu vyplývá, že asi ne, nebo ses špatně vyjádřil...

honzmalatny*
hodnocení

0x

Podívejte se jaké máte oprávnění nosit zbraně,zda kategorie B nebo i jiné.Já osobně bych byl pro ČZ-tu.Je to domácí a osobně se mi moc líbí.Ale také záleží nač ji potřebujete,zda-li na denní nošení,nebo do práce nebo jen na občasnou střelbu. TAkový krásný macek se časem i pronese.Záleží také zakou skupinu z.p. vlastníte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]