Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zachovat na prvním rande?

Od: mations odpovědí: 7 změna:

Dobrý večer chci se jen zeptat,já jdu zítra s holkou ven seznámili jsme se spolu na social.síti a nevím jak se mám zachovat zítra můžete mi pŕosím vás poradit? Děkuji předem za odpověď Mám jí koupit kytku nebo jí pozvat do kina popřípadně do cukrárny? děkuji vám:))

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Uvidíš sám kolik bude mít času,třeba se bude chtít jen obyčejně chvilku procházet, do kina i do cukrárny jí klidně pozvat můžeš. Kytky dostávám ráda ale nevím jak moc se to dnes u mladých nosí.

ladaadal*
hodnocení

0x

Kup jí spíš čokoládu, kdytka se vám pak bude všude motat a bude jí od ní studět ruka. Kino nebo sukrárna, to se zeptej jí, co má radši.

krkovicka*
hodnocení

0x
Nevíš co a nevíš ani kam.O tom jaká to už tuplem ne.Každopádně poradím.Chodím už druhý víkend na zimní stadion bruslit.Dnes to nevyjde tak zas zítra.Pozvi jí na bruslení.Je to vtipné a originální.Teplý čaj do remosky a spousta zážitku:-D
ladaadal*

Krkovičko, vy vozíte čaj v remosce? My v ní pečeme kuře*smich*. Asi jen překlep, viď? Ale přišlo mi to usměvavý.:D

Pokud jste se ještě neviděli osobně,tak kytku rozhodně nekupovat!

krkovicka*
A jo...no termosce *hi* ale i to kuře ať si veme.Ať to mají i s teplou večeří :-D
ladaadal*

A když to dá všechno do košíčku i s dekou, tak můžou mít nádherný piknik v přírodě. Jen si nejsem jistej, jestli to v zimních bundách bude ono, to se dělá spíše v letních čatičkách:D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]