Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyšetřovací metoda

Od: nikdo* odpovědí: 5 změna:

Někde jsem četla o takové metodě vyšetřování, že ti vyšetřovatelé na základě pravděpodobnosti určí kdy a kde se stane něco špatného a oni tam dojedou dříve, aby tomu zabránili, nevíte jak se tomu říká, a kde bych to našla?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V sci-fi seriálu Zítřejší vydání. ;)

hodnocení

0x

...moc se díváte na televizi a asi na hodně komerční stanice, což jsou vymývači mozků. Pozor na to.

nikdo*
hodnocení

Na televizi se nedívám vůbec, protože mě to nebaví. O tomhle jsem kdysi dávno někde slyšela, a přišlo mi to divný, protože si myslím že lidský chování nemůže nikdo takto předpovídat.

horis*
hodnocení

0x

Minority report - film s Tomem Cruisem. Je to přesně otom, co říkáte =o). Doopravdy se však s žádnou takovou vyšetřovací metodou setkat nemůžeme.

buss
hodnocení

0x

Normálně predikce. Dají se vytvářet hypotézy u opakujících se skutků téhož pachatele, skupiny. Nikdo nemůže předpovědět, že toho a toho dne , ten a ten tam a tam v takovém čase něco provede. V TV aj ano. On to kolikrát přece neví ani ten pachatatel sám, když je to jednání okamžitým rozhodnutím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]