Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou si představujete budoucnost?

Od: iwanna* odpovědí: 13 změna:

Proč bychom nemohli přemýšlet o budoucnosti jako většina, dát hlavy dohromady, popovídat si o tom, přijít třeba po několika sezení a najít řešení pro danou situaci...Chci o tom mluvit, chci aby naše budoucnost byla náš všech, abychom za ní bojovali a přemýšleli co a jak dál...Už jen kdybychom četli z papíru a řešili...Ale příjde mi bohužel, že jsou věci, které řešíte raději a to mě ani vám moc nepomůže...Bude huř ale nemuselo by...Přemýšlejte...

Iwanna

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

0x

milá Iwanno

Věřte, že je opravdu lepší, když se o vaši vlastní budoucnost postaráte včas a sama. V tomto směru se nevyplácí spoléhat na lidi co znáte a už vůbec nespoléhejte na úřady státního aparátu. Jestli máte v okolí pár spolehlivých lidí, kteří vás vždycky podpoří nebo pomůžou nasměrovat život správným směrem, pak tím lépe. Ale ten hlavní hybatel, který rozhodne o vaší budoucnosti, ten hlavní hybatel jednoznačně musíte být vy.

iwanna*
hodnocení

Děkuji za odpověď...ale asi jste si spíš odpověděl sobě, jak to cítíte vy...Já jsem vždy spoléhala jen na svou intuici a na sebe, myslím že jste mě špatně pochopil, budoucnost jsem nemyslela tím, se na někoho spoléhat ale spolupracovat a získat tím alespoň šanci, že se konečně lidi probudí a nebudou jen loutkama, uvědomí si že mohou něco změnit, třeba pro život budoucím generacím a nejen, život jako takový na zemi...

Iwanna

hodnocení

0x

Ivanno . . . jak kdyby z Vás mluvil Svědek Jehovův. *stop*proč by mělo být hůř nechápu. Na strašení už tu máme (hrůzo) vládu v čele s Nečasem. Až odejde nečas pomine. :-D

iwanna*
hodnocení

Hm...Velice upřímný člověk, který nemá páru o tom co se děje " mimochodem" i mimo vládu! Měl by jste pořádně otevřít oči dokořán a nastražit uši, protože se toho děje mnohem víc, než asi dokážete pochopit...Sorry ale člověk který má obavy o přírodu, vodu, zvířata, jídlo... a mohla bych pokračovat je pro vás Jehovista? *stop* Pokud čekáte že se odchodem Nečase něco změní,, jste vedle jak ta jedle...:D

dzordz*

Pokud čekáte, že se probuzením lidí, diskuzí, úvahami a bojem něco změní, tak jste bohužel taky vedle. Nikdy nemůžete převálcovat globální korporátní svět a jeho motivaci - peníze.

iwanna*
hodnocení

Bohužel je fakt, že v dnešní době toho mají lidé pokrk a když příjde někdo jako jsem já s pouhou větou o lepší budoucnost, cítím vrhání obličejů, a poklepů na čelo...Ano, to já všechno chápu, život taky nemám zrovna růžový, vyrůstala jsem v DD, přišla o dítě, o sourozence a rodiče a ani nemám peníze...Přesto všechno hledám práci a narážím na samé podvodníky a lháře, celá tahle situace je má životní výhra, přez překážky skáču a člověk by o mě neřekl co jsem si zažila a to jsem vám to popsala jen z části...Přesto všechno jsem silný člověk, ráda se směju, mám ráda smysl pro humor, nelžu a jsem upřímná a proč takové věci píšu? Nejsem žádný Jehovista ani žádnou církev a podobné věci nevyznávám a jsem proti tomu jakým stylem se představují...Jsem věřící ale v něco jiného, věřím v lásku a proto si myslím, že to co je venku, to co je mezi lidma...to co si myslíme že je dobře, co se učíme, jak spolu jednáme, čemu se věnujeme, co je pro nás všední a to, o co nám jde...To není ta správná cesta a mi to všichni víme! Jen se toho každý bojí a dává ruce pryč a takhle se opravdu nic nezmění, protože jsem na to sama...Žijju skoro 27let a za tu dobu, jsem vděčná za svůj život, za sebe a jsem pyšná za to co cítím ale nejvíc ze všeho mě bolí, že to všichni rychle vzdáte, bez boje...Jak říkám, já svůj život chci žít ale nechci přežívat a koukat se na to, jak člověk kousek po kousku všechno ničí a zapomíná na to co by nám mělo být svatým...O to mi jde...A jde o to, jenom chtít, copak si to nedokážete představit? Že se podívate z okna ven a svobodně se nadýchnete spravedlnosti a chuťi po životě...? V myšlenkách si to představuji a čím dál víc chci, aby se to splnilo...

Krásný večer a hodně krásných snů ...Iwanna

dzordz*

Nevím, kam tím míříte, ani pořádně nechápu, co se tu vlastně řeší. Nemám na to co říct.

Změny, změny.. napadá mě takovej ten citát o odvaze, klidu a moudrosti..

lidus*
hodnocení

0x

Já nejsem zelená ani žádný velký ochranář,odpad třídím, neplýtvám zbytečně vodou ale jak říká moje maminka nemýt se každý den a jíst tuk z UNRY toho jsem si užila a tak si to nyní chci užít a ne bláznivě šetřit, a to je tak vše co mohu udělat, do kostela nechodím a věřím si ve svého "Boha". Mám rodinu, krásnou vnučku, zkurvenou nemoc (omlouvám se ale to fakt slušně nejde) a mám radost se života. Neženu se za mamonem ale usmívat se na prodavačku v obchodě nestačí. Nečekám, že pro mně přiletí Aštar ze svou flotilou a vyvolené odveze mimo tuto planetu. Maso jím a není mi hloupé zabít králíka nebo prase. Jsem pro euthanazii u těžce nemocných co si to přejí. Já nevím, je to málo?

doplněno 21.04.12 19:03:

Jo a ještě maličkost, politika byla, je a bude svinstvo a je jedno kdo tam seděl, sedí a sedět bude.

už sem přispívat nebudu, ale tazatelce bych chtěl sdělit, že z otázky vůbec není zřejmé o co konkrétně jde/šlo. Na blbou otázku . . . .

nikdo*
hodnocení

0x

Mě napadá, že by bylo nejlepší za něco fakt bojovat, protože to tady (v ČR) vypadá špatně. Politici si něco řeknou a lidi (ovce) poslouhají, nebo na to nadávají přes internet.. a k čemu to je? Jo a posílám písničku :)

P. S. Sice mi ani tak nejde o trávu, ale jen obecně. Budoucnost radši nevidím.

!ZÁKONY NEMŮŽOU MÍT ÚCTU MOU, KDYŽ JE PÍŠOU LIDI CO KRADOU A LŽOU!

iwanna*
hodnocení

*slunce*Ahoj Radku...

Děkuji za podporu, i taková zpráva potěší mé srdce, děkuji i za písničku... :)

Snad těma ovcema nezůstaneme dlouho a budeme se snažit, tak jako se snažíme žít...

Pěkný večer Iwanna

hajmoni*

Zajímavý pokus ... asi na špatném místě

Jestli znáte stránky, kde se podobné problémy řeší, budu ráda, když mi poradíte.

Všem kdo umí nezaujatě číst, doporučuji knížku Ze-mě. *srdce*Je plná velice zajímavých myšlenek.

hodnocení

0x

Dpmnívám se, že budoucnost člověka hodně závisí na zdravotním stavu a tudíž i na lékařské péči. Proto by se měli sjednotit všichni čeští pacienti v jedné velké politické straně s prostrým názvem PACIENTI. Když by nás byly např, 2 miliony, tak bychom to těm farmaceutickým a doktorským lobby, které nás tak bezostyšně okrádají, přijatými zákony v parlamentu ukázali!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]