Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedělní rande

Od: tajne* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den zítra mám mít rande a ještě jsem nevymyslel kam pujdeme. a o čem se sní mam bavit tak bych se chtel zeptat jaké rande a téma mi doporučujete...
(Jem mi 14 let, takže některé věci nepřipadají v úvahu.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V první řadě si srovnej, co je za den (zítra je teprve sobota) ;) Můžete jít třeba do cukrárny, nějaké příjemné restaurace (opět třeba jen na nějaký pohár), někde se procházet v parku, lese, nebo jen tak poflakovat po městě, prostě co vám bude příjemné. O čem se bavit? O vlastních zájmech, o hudbě, o škole (pokud nechodíte spolu do třídy), prostě o tom o co se zajímáte, ale často jsou holky víc "ukecanější", takže zase nech převážně mluvit ji, pokud bude mít o čem :)

hajmoni*
hodnocení

0x

je dobré alespoň tušit, kam by chtěla zajít dotyčná dívka

jestli nemá zájem o techniku, doporučuji vynechat výstavu lokomotiv a téma elektrifikace železnic ( to bylo moje nejhorší rande *uf*)

hajmoni já tě chápu taky sem vláčkař *smich*

kinzig

Meli jste jit spolu, kluci *smich*

Pak bych to nenazval rande, ale šotoakce. Že pane kolego *smich*

Pro hajmoni: Přijímám Vaši nabídku na rande!*smich* V železničním muzeu v Lužné u Rakovníka či ve výtopně v Jaroměři jsem jako doma. Parní lokomotivy, to je krása, nejraději mám Mikádo. Vždycky se dohadujeme s vnukem, on je spíš pro Albatrose.

A co taková krása jako Komarek? Viděl jste ten jeho kotel? Vidíte, lidé jsou různí, já bych zase odmítla courat po obchodech s botami a oblečením, nebo se někde cpát pohárem, vzala si starší bundu, foťák a na tu výstavu lokomotiv bych s Vámi šla hned.

Prostě každému se nezavděčíte. ;) Je to tak. Jaga.

doplněno 21.04.12 09:14:

Tak se tady omlouvám, všichni jsme šlápli vedle - Fatalwir, Kinzig i já. Hajmoni není kluk - milovník parních lokomotiv, ale právě ta dívka, kterou ty vlaky děsně štvaly. S ní bych na rande nešla. Ale spoň se to rozpletlo.:)

hajmoni*

správně - já byla tehdy dívka - kterou zajímala příroda a umění - shlédnout pár technických artefaktů nebyl problém, spíš potom ta přednáška *ee*

dnes jsem matkou 4 synů a technika začíná být můj živel ;) to jsou ty paradoxy *smich*

michalov*
hodnocení

0x

Začni tím,že zahodíš za hlavu všechny své starosti a stesky a bav se jen tak nenuceně o tom co se děje v té chvíli kolem vás. V prvé řadě jí musíš poznat. Co je ona zač,takže také,krom svého "žvanění" naslouchej co jí zajímá,zda nemáte něco společné...a nech to jen tak plynout. ;) Já chci taky aby mi bylo 14! *plac**smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]