Nejste přihlášen/a.
Dobrý den zítra mám mít rande a ještě jsem nevymyslel kam pujdeme. a o čem se sní mam bavit tak bych se chtel zeptat jaké rande a téma mi doporučujete...
(Jem mi 14 let, takže některé věci nepřipadají v úvahu.
V první řadě si srovnej, co je za den (zítra je teprve sobota) Můžete jít třeba do cukrárny, nějaké příjemné restaurace (opět třeba jen na nějaký pohár), někde se procházet v parku, lese, nebo jen tak poflakovat po městě, prostě co vám bude příjemné. O čem se bavit? O vlastních zájmech, o hudbě, o škole (pokud nechodíte spolu do třídy), prostě o tom o co se zajímáte, ale často jsou holky víc "ukecanější", takže zase nech převážně mluvit ji, pokud bude mít o čem
je dobré alespoň tušit, kam by chtěla zajít dotyčná dívka
jestli nemá zájem o techniku, doporučuji vynechat výstavu lokomotiv a téma elektrifikace železnic ( to bylo moje nejhorší rande )
Pro hajmoni: Přijímám Vaši nabídku na rande! V železničním muzeu v Lužné u Rakovníka či ve výtopně v Jaroměři jsem jako doma. Parní lokomotivy, to je krása, nejraději mám Mikádo. Vždycky se dohadujeme s vnukem, on je spíš pro Albatrose.
A co taková krása jako Komarek? Viděl jste ten jeho kotel? Vidíte, lidé jsou různí, já bych zase odmítla courat po obchodech s botami a oblečením, nebo se někde cpát pohárem, vzala si starší bundu, foťák a na tu výstavu lokomotiv bych s Vámi šla hned.
Prostě každému se nezavděčíte. Je to tak. Jaga.
Tak se tady omlouvám, všichni jsme šlápli vedle - Fatalwir, Kinzig i já. Hajmoni není kluk - milovník parních lokomotiv, ale právě ta dívka, kterou ty vlaky děsně štvaly. S ní bych na rande nešla. Ale spoň se to rozpletlo.
Začni tím,že zahodíš za hlavu všechny své starosti a stesky a bav se jen tak nenuceně o tom co se děje v té chvíli kolem vás. V prvé řadě jí musíš poznat. Co je ona zač,takže také,krom svého "žvanění" naslouchej co jí zajímá,zda nemáte něco společné...a nech to jen tak plynout. Já chci taky aby mi bylo 14!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.