Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
ráda bych se zeptala, znalých, na situaci s prací u Policie. Našla jsem na internetu zajímavý inzerát (služební místo, ale "né jít šlapat"), chtějí konkrétní vzdělání se specializací, něco ve smysku bočního vstupu (bez komentářu, jestlu je to dobře ne). Jasně, že výběrové kolo je normální (psychické, fyzické testy atd..). Mám práci v oboru v soukromé sféře, není to, že bych musela odejít, dá se to (i platově)..Ale myšlenka zkusit práci u PČR mě láká (samozřejmě, vůbec není napsaný, že ta šance tam se dostat je..)..Máte někdo věcný názor na to se o to ucházet? (nevím samozřejmě "zevnitř", jaká je tam situace, nedělám si žádný iluze..)
Dobrý den,
vřele bych vám doporučovala to zkusit a jít se o to místo ucházet, abyste si udělala vlastní názor, jinak vám to pořád bude vrtat hlavou. Nemusíte nikam nastupovat, jen se běžte porozhlédnout, jaké je tam prostředí, jak s vámi budou jednat a všímejte si dobře prostředí kanceláří, kde byste pracovala a jak se k sobě tam lidé navzájem chovají.
Bude to pro vás velmi poučné a názor si uděláte sama. Též uvidíte, jestli byste prošla testy. I kdybyste tam nenastoupila, bude to pro vás zajímavý a poučný zážitek.
V reportáži o náboru nových policistů( minulý týden), mě zarazilo info, že z 500 uchazečů - mužů, prošlo pouze 27.Asi ty přijímací testy budou náročnější než bývaly...
Přijímač se dělá ve Vyškově společně s instruktory AČR. Takže jsou těžší, opět se klade důraz na kavlitu a ne kvantitu oproti době kolem Langera.
doplněno 05.01.15 09:56:Jinak zpět k dotazu ... zkuste to, za zkoušku nic nedáte, pokud projdete a vyhrajete výběrové řízení, pak můžete uvažovat, zda odejít ze současné práce a nebo tam zůstat. Hodně štěstí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.