Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Věříte na karmu?

Od: karmaa odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, zajímalo by mě, jestli věříte na karmu, nebo ne. Já to mám tak, že občas na ní věřím a občas ne :D Pokud na ní věříte, proč?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

qt
hodnocení

0x

Dost lidí ji má v koupelně, ti na ní asi věří. Jinak nic jako karma není, leda tak ze společenského hlediska, že špatný člověk má možná vyšší šanci skončit špatně. Na druhou stranu špatně končí i dobří lidé a špatným lidem to lecky prochází. Ona je to taky taková berlička, kterou si lidi nalhávají, aby měli pocit, že každý špatný člověk špatně dopadne.

iz*
hodnocení

0x

Ano, mám ji spoustu let v koupelně (a pořád funkční) ...

majsterjoe*
04.01.15 03:14
hodnocení

0x

Ano

junkers*
hodnocení

0x

Tzv. karma je velice "užitečný" nástroj pro manipulaci.Neboť podle logiky karmy:

a) všichni bohatí lidé si své majetky plně zaslouží, protože byli v minulém životě velmi hodní.

b) všichni chudí, případně trpící lidé si to plně zaslouží, nelitujme je, protože v minulém životě byli velmi zlí.

Jak prosté.

zizulle*

Tak to je úplná blbost. Myslíte si, že když malé děti trpí hladem, žízní, bolestmi nebo čímkoli jiným si to zaslouží? To je jako jít při válce po ulici, a najít zakrvácené dítě, jak brečí nad mrtvými rodiči a prosí o pomoc, tak Vy mu řeknete, ať se jde vycpat, jelikož byl v minulém životě parchant, tak si to zaslouží? Promiňte, ale takhle to já vidím.

sonyboj*
hodnocení

0x

Já na karmu věřím. Je to dobrý a kvalitní přístroj pro ohřev vody. S pravidelnou údržbou je to fakt dobrá věc *smich*

buss
hodnocení

0x

Ne

Byl tady nějaký podobný dotaz zcela nedávno, to jsem chápal jako osud ne spotřebič, a nyní ...? Kvalitní info.. Jinak, kdybych na to měl věřit, že je mi dané, co mám dělat a jak dopadnu, tak proč se po něčem, za něčím štvát?

hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]