Nejste přihlášen/a.
Zdravím Vás,
ráda bych manželovi pořídila novou koženou peněženku, ale nějak nevím, kde ji nakoupit. Už jsem prošla několik eshopů, ale nějak si nemůžu vybrat. Nerada bych koupila nějaký šunt. A z fotek se to těžko poznává Nemáte někdo nějaký tip, kde koupit kvalitní koženou peněženku?
Hlavně nekupovat u <(-_-)> ... vietnamců! :D, já si tam koupil, sic kvalitní, ale pokaždé, když jdu přes senzory v obchodě, tak se rozpípám :D a ochrance musím vysvětlovat, že to je peněženkou :D, docela nepříjemné, ale mám svou peněženku ráááád :d ... Zkuste koženou galanterii, nebo obchod jako New Yorker, CaC, či jiný z takových modních.
To se teda hodne divim. Vetsinou reaguji skryte cipy, ale pochybuji ze by vietnamci prodavali zbozi chranene carovym kodem, nebo nejakym cipem. Poradne si ji prohlednete jestli tam nemate neco schovaneho.
Nechci, aby to vypadalo jako reklama, ale kdyz se ptate KDE, tak to jinak odpovedet nejde... Ja jsem si uz 2x koupil kozenou peneznku zde: kozena-penezenka.cz/... a pokazde jsem byl spokojen. Dokonce jsem zjistil, ze stejny prodejce prodava tyto penezenky i na Aukru, kde to vyjde o neco levneji
Já mohu doporučit E-shop raj-kuze.cz/.... Stejně jako Vy jsem hodně nedůvěřivý člověk a chvilku mi trvalo, než jsem si vybrala E-shop, kde nakoupím. Nakonec jsem zkusila tenhle a nemůžu si na nic stěžovat. Peněženku jsem si koupila asi před 3 měsíci a zatím není vidět žádné opotřebení. Tak si myslím, že jsem pro jednou měla štěstí a našla dobrého prodejce.
Zkuste se mrknout a třeba si vyberete.
S pozdravem Jana.
Dobrý den, Marie, doporučuji klubové shopy, kde mají značkové zboží na slušné (někdy i směšné) ceny: www.stilago.cz, www.bigbrands.cz, www.ilovesale.cz nebo www.fashiondays.cz. Je třeba sledovat jednotlivé kampaně a co nejdříve po otevření dané akce se podívat, co nabízejí, neboť nejlepší kousky jsou velmi rychle (někdy i v řádu minut) pryč. V posledně jmenovaném shopu měli dnes kampaň Calvin Klein, kde byly také peněženky, ale již jsou vyprodány - fashiondays.cz/...
Šťastnou ruku při výběru!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.