Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Praskací cigarety

Od: carollka007* odpovědí: 7 změna:

Chci zkusit praskací cigarety a zajímalo by mě jak si prasknout tu příchuť :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

junkers*
hodnocení

0x

Sakra, už to vypadalo, že Faith dostala nápad ... :)

doktpr365*
hodnocení

0x

Na filtru se zmáčkne takový natištěný terčík,uvnitř filtru je kapsle s příchutí mentolu,borůvky... Zpátky už to nejde vrátit,pak už kouříte s příchutí. Jsou i které mají dvě příchutě.

carollka007*
hodnocení

Stačí normálně prstem ne? :)

je úplně jedno čím to zmáčknete, ale většinou jsou prsty nejlepší volba...

micke*
hodnocení

0x

Pokud chceš vyzkoušet cigarety s příchutí tak doporučuji raději elektronické cigarety a různé liquidy. Mě osobně víc chutnaly ty příchutě v e-cigaretě, než u klasických. Je větší výběr příchutí a většinou jsou i výraznější. U klasických cigaret taky můžeš vybírat, ale mě osobně chutnaly jenom ty mentolové.

lubrikant*
hodnocení

0x

Jak už bylo řečeno, zmáčknete označené místo na filtru, trochu silněji. Je to ale svinstvo, když kouříte normální cigarety bez příchutí, nemáte třeba problém s nadechováním vzduchu, mnoho lidí si stěžuje, že z mentolových cigaret se jim špatně dýchá. Není nad pravého staroameričana :)

zztop*
hodnocení

0x

Jo kdyby byli cigára s příchutí řízku, bůčku a podobných dobrot to bych snad i začal kouřit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma praskací cigarety

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]