Nejste přihlášen/a.
Co by ste delali v nasledujici situaci?
Ste v cizi zemi,
sice se domluvit umite, ale neni s kym, protoze ste na miste, kde projede jedno auto za pul hodiny a to Vam nezastavi,
mate sice telefon, ale neznate zadna telefonni cisla, ktera by v danou chvili byla uzitecna a na jedine uzitecne, ktere mate vam to hlasi, ze z tohoto telefonu nelze hovor uskutecnit,
do nejblizsi vesnice je to hodina pesky, kdyz strefite spravny smer, ale stejne se bojite opustit auto, aby tam bylo az se vratite,
auto je navic firemni a ne vase, to jedine cislo, ktere mate je do firmy, ale jednak nemuzete volat a jedna v nedeli tam stejne nikdo neni,
v aute je aktivovany alarm s pohybovymi cidli a takovym tim hnusnym vriskavym hlukem, ze se v aute stejne neda ani chvili vydrzet
a prestalo vam fungovat dalkove ovladani k odemknuti auta.
Co v te chvili udelate?
Jo Strejci. To sem si presne rikal...Tohle je snad zlej sen... Nebyl . Nastesti jsem ale dost flegmatickej, tak sem to bral s humorem.
Ta zeme neni zase tak pusta, Lidko, ale kupodivu sem zjistil (ke sve smule pozde), ze kdyz clovek zastavi uprostred Anglie na spravnem miste, tak jako by pusta byla. Plus navic v nedeli jeste pustsi. S tou hodinou pesky sem to prehnal, ale kazdopadne se mi tam auto nechtelo nechavat samotne, hlavne, kdyz neni moje. Vzhledem k tomu, ze sem nemel ani cislo na zadnyho taxika, tak to bych cekal asi jeste zejtra. Kazdou chvili tady nekde vidim jet policajty, kupodivu dneska odpoledne ne.
Musim priznat, ze 112 mi take v jednu chvili napadla, LM, ale to sem zase hned zavrh, jelikoz s takovou blbosti, jako je nefunkcni dalkac bych tam prece nemohl volat. To uz bych si pripadal jak uplnej deb*l.
Kazdopadne do dneska jsem to podcenoval, ale doporucuji kazdemu pri jizde s autem v zahranici, sehnat si telefonni cislo na mistni autoklub a overit si, ze z vaseho telefonu jde to cislo zavolat. Nikdy nevite, kdy se to muze hodit. Ja sem ale zadne cislo nemel, tak sem se musel obejit bez neho.
Nejake dalsi napady, co v te chvili delat?
A já jsem čekala, co z Vás nakonec vypadne. Spíš bych předpokládala, že to bude nějaký test pro přežití. Ale určitě ne, že se to takto semele ve skutečnosti. Tak jak to dopadlo, jsme zvědavé ženské? No dobře, tak počkáme do zítřka. :D
Já bych odemkl klíčem a zkusil auto odkodovat dálkáčem uvnitř. Mě takhle zmagořil jeden dálkáč taky, po vyndání baterky funguje, ale jen uvnitř auta a to opravdu jen když ho nechám chvíli bez baterky a baterkou to neni, ty jsem zkoušel dokonce 2 nové, obě v druhym dálkáči v pohodě :D
teď mě zajímá co jsi provedl ty
...(ale tohle slovíčko s oblibou používají i Poláci)...zkuste si zajet do Makedonie...tam jste opravdu v pr..l.!Jela sem poprve autem na návštěvu do Řecka a tam jedete i2h?po silnici..nebo dálnici? a nepotkáte živáčka...tam se něco stát tak jste vážně v haj..u
volání vám nepomuže a tleskat si mužete při seskoku z některých ze skal..hihi:Da pomuže možná modlení
dokud tak za týden neprojede kolem vas jedno auto...TOHLE NENÍ SEN...oni tam vážně snad bydlí jen v tom hlavním městě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.