Nejste přihlášen/a.
Často čtu ve zprávách termín "expert na Rusko"... jak potvrdil expert na Rusko, nebo ..."náš nezávislý expert na Rusko", teď zase tam čtu ... rozhovor s britským expertem na Rusko... co si pod tím mám představit?
To je nějaký mediální masér? Upravovač informací? Nebo co to je? Expert na Rusko
Dobrý den, ne, je to člověk, který se dlouhodobě o tuto problematiku zajímá, studuje ji, sleduje dění v dané zemi, má tam často kontakty a zná i historii té země. Zkrátka, má dost informací, aby mohl mít pokud možno správný názor a vysvětlit svůj postoj ostatním. Zdravím!
doplněno 06.04.15 22:12:Ano, u nás to je např. pan Petránek, pan Dvořák, paní Klusáková nebo paní Procházková či pan Romancov.
Přesně, jak píše Ben, člověk, který o tom něco ví, samozřejmě jeho charakter a světonázor je další věc. Ale Expert znamená že o tom něco ví (to se např. zajímám před každou mojí odpovědí tady - mám něco k tomu říct? vím alespoň něco zajímavého? Nakonec rozhodne jen moje úvaha. A výsledek bude po zásluze oceněn (nebo potrestán?).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.