Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přibrat - jím hodně

Od: mixed* odpovědí: 17 změna:

Zdravím je to trochu netradiční otázka, ale nevím jak přibrat. Jím obvykle 7-8 jídel denně ( 1 snídani, 2 svačiny, oběd, 1 odpolední svačinu, 3 večeře ) a stejně nikdy nepřiberu. Všechny rady které jsem našel nas internetu jsou jenom opakováním toho, co jsem zkoušel - tučná jídla atd... Taky jsem narazil na rady, že energetický příjem musí být větší než výdej. Já vůbec nesportuju, takže nemám výdej skoro žádný. A stejně nepřiberu. Neexistujou třeba nějaké řípravky na přibrání váhy? Na hubnutí jich je spousta, ale že by někdo vymyslel něco na tloustnutí, to nikoho nenapadne. *zed*

doplněno 17.04.12 15:43:

Ještě doplním že je mi 15 let, vážím jen 50 kg, a měřím 180

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumidek*
hodnocení

0x

Tloustne se i s nepravidelného příjmu. Takže občas bych vynechal snídani, pak se pokaždé nacpat na oběd a povečeřet třeba i v 8:00. Nebo to chce i trochu stresu.

Ale je to i dispozice genetická, stejně jako u tlustých. Radil si se s odborníkem (doktorem)?

mowla*
hodnocení

0x

Sportuj... Nejlépe silově (tahem) - nemusíš přibrat tuk, svaly jsou lepší...

mixed*
hodnocení

Jenže z čeho mám asi tak ty svaly dělat, když nemám tuk?*haha*

mowla*

Z bílkovin...

Z tuku sval neuplácáš...

*ee*

hodnocení

0x

přes tolik jídel bych to už viděl na poruchu štítné žlázy, poradil bych se s doktorem a alou na vyšetření... není radno to opomíjet.

mixed*
hodnocení

k doktorovi chodit nebudu, vždycky stejně řejne, že moje váha je ok. A ještě se otravovat s nějakým vyšetřením? Myslím že takhle by to pravdu nešlo

pb®

A věk? U mladých kluků je normální, že jedí jak nezavření a nepřiberou. Nepíšeš nic o složení potravy. Nejlepší je opravdu jíst dostatek bílkovin a začít posilovat. Na tělu obaleném tukem není nic hezkého, na tělu s vyrýsovanými svaly ano.

hodnocení

0x

Moje úvaha. Všechno nasvědčuje tomu, že vaše štítná žláza, nepracuje tak jak má. Nyní jen uvažujete, jak přibrat na váze. Nepomůže vám žádná strava, jídlo v noci, zákusky, čokoláda. Tělu něco chybí a tak se brání. Vše co sníte, projde tělem a tělo si nic nestačí odebrat. Nyní ještě nemáte problémy, vyskytnou se postupně, jak tělu budou chybět potřebné složky, pro růst těla. I když vám lékař na štítnou žlázu předepíše lék, který budete pravidelně brát, to neznamená, že ztloustnete. Můžete celý život jíst, sladké, čokolády, velké porce jídel a stejně vám zůstane štíhlá postava celý život. Jídlo do vás padá jako do studny a za chvilku, můžete zase jíst dál. Po nějakém čase sám uvidíte. Jen můj názor.

chrest*
hodnocení

0x

V 15 letech jsem při výšce 186cm vážil 60kg, za 3 roky jsem při stejné výšce vážil 90kg a jedl jsem jenom o něco víc, než předtím. Je to prostě věkem, první rosteš do výšky a pak do šířky, takže klid přibereš. Zkrátka máš takové geny. Hlavně si doma neválej šunky jak vepř a sportuj, tím si spíš pomožeš. Posilka je na to dobrá věc, akorát jsi možná ještě mladý, tak spíš s lehkýma vahama, nebo s vlastním tělem cvičit. A večer tvaroh před spaním..uvidíš jaké budeš chlapisko

mixed*
hodnocení

Tvaroh jím každý den.

Ale že bych jedl i v noci, to zas ne :)

Napíšu ještě podrobněji svůj jídelníček:

Obvykle 7.00 snídaně - nějaký rohlík nebo chleba

Svačina 1 - krupice

Svačina 2 - nějaké pečivo

Oběd - to co máme ve škole

svačina - jogurt

večeře - obvykle vejce, chleba, párky, atd...

večere 2 - většinou ten tvaroh

večere 3 - cereálie v mléce

mixed*
hodnocení

posilka... uvidíme, možná pokud bude příležitost

jinak většinou cvičím skoro každý den tak 0,5 hoďky, sice žádný výsledek zatím, ale nevzdávám to...

doplněno 17.04.12 17:05:

uvažuju o nějakém doplňku stravy, myslíte, že by to pomohlo? Popřípadě jaký byste doporučili?

pb®

A kde je ovoce, zelenina a maso?

borax*

Nic moc chlapče, maso a 400 g zeleniny denně ti tam chybí.

hodnocení

0x

Také jsem taková byla. Bylo lépe mě šatit, než živit. Při výšce 173 cm byl můj sen 54 kg. Toho jsem docílila až po prvním dítěti. Navíc, v té době byly v módě ženy bujných tvarů. Sofia Lorenová, Lolobrigita a tak. Dokonce do mě píchali nějaké injekce, abych přibrala. A také jsem byla v ozdravovnách, protože jsem byla celé dětství taková. Táta mi chtěl zarazit basket, že to všecko vylítám. *vtip* Takže, nic si z toho nedělej. Popracuj na držení těla. Hrbatý, hubený čahoun, to je smutný příběh. A nic moc hezký, zvláště pak, když šetří úsměvem. Narovnej se, popracuj na svalech, jez když máš hlad. A řekni si: Jaký jsem, takový jsem. Komu se to nelíbí, ať mi vleze na záda. A pozor na hlavu! V té to měj srovnané! :D

sargo*
hodnocení

0x

Že by se radila na přibrání tučná jídla? To snad ne. To neudělá dobře nikomu - hubenému ani tlustému. Tedy pokud ti opravdu nejde o tuk ;) Jestli teď tělo naučíš na nevhodnou stravu, vrátí se ti to jako bumerang. S pivním kotlem a nesoustředěným mozkem pak budeš v pět a dvaceti vykládat nostalgicky, jaký jsi byl komár v patnácti. Jez rozumě, posiluj, lez, běhej, jezdi na kole - cokoli, tělo si vezme, co potřebuje, a hlavně vytvoří, co potřebuje. Nepřipadá mi, že bys jedl nějak přehnaně, na to, kolik ti je, i když samozřejmě nepíšeš množství. Kluci v tomhle věku jsou prostě kyseliny. Nějaké přípravky v tomhle věku jsou blbost, na hubnutí i přibírání, leda si tím rozhasíš metabolismus, který už tak má co dělat, aby všechny ty změny v tobě ustál :) Jestli ale budeš pokračovat takhle, zaručuji, že dobře nedopadneš - jsou sice lidé, co prostě nepřiberou, ale taková ta neforemná kulatá ramena, ohnutá záda, tyčkovité nohy a vypouklé břicho, to není hubenost, ktetá by byla přitažlivá. Dobrý dům se postaví leda z dobrých cihel ;) Jez správně, kolik ti dělá dobře, když si to můžeš coby nepřibírající dovolit, a cvič. Lepší radu ti nikdo nedá. :)

hodnocení

0x

Navštívila bych výživového poradce, který zkombinuje potraviny. Nezabývá se jen hubnutím. Jíst mnoho neznamená přibrat, je to jen nesprávnými jídly. Sladké třeba vytvoří rychlou energii, tak však rychle vyprchá.

doplněno 17.04.12 23:52:

Zadej si do vyhledávače googlu : potřebuji přibrat

jsou tam nějaká vysvětlení a rady

rv*
hodnocení

0x

Až se oženíš, kila půjdou nahoru sama.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]