Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
pres net jsem si objednala jizdni kolo a k tomu jeste nejake doplnky. Kdyz jsem se dotazovala telefonicky na zpusob platby, ptz.pri platbe predem mi nedosel zadny email, kam bych mela poslat penize, tak mi pracovnice obchodu oznamila, ze mi nektere vetsi doplnky neposle, protoze by se pomackany, kdyby je dala k tomu kolu. Nejak tomu nerozumim, ja platim postovne za objednavku, nebo za kusy? Pokud by mela dat doplnky zvlast, tak se mi navysuje postovne, i kdyz spada pod jednu objednavku, nebo mi ma poslat byt vicero baliku za jedno postovne?
Diky moc za odpoved
Většina slušných obchodů pošle vše za 1 poštovné. Není to Váš problém, že se to do jednoho balíku nevejde, příp. by se to pomačkalo. Prostudujte obchodní podmínky, jak to mají upraveno... Ty jste si měla prostudovat před nákupem, takže pokud to tam mají tak zavedeno, že při více zásilkách platíte větší poštovné, nenaděláte nic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.