Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máme zlato biatlon

Od: milancukrar® odpovědí: 6 změna:

Máme zlato, to je krása.

Blahopřeji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

Tak jednoznačné vítězsví tento závod nepamatuje, sdělili naši komentátoři.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, máme zlato, máme zlato a já zase nic. Ale, fajn to je a holkám to přeji. Zdravím!

hodnocení

Bene, kolego, hned jak jsem to viděl, vzpomněl jsem na debatu, jako pomáháte manželce..

ohneta*
hodnocení

0x

Jde sice "jen" o SP, ale i tak je to obrovský úspěch. Holky neměly soupeřky, dělají nám obrovskou radost. Gratulace obrovská ! *tanec*

pavkazji*
hodnocení

0x

Ač neprovozuji zimní sporty hrozně je mám rád (v televizi) *smich*.fandil jsem jako blázen až se na mě rodina přišla podívat co se děje.Gratuluji děvčatům.Vynikající výsledek.

hodnocení

Pavka, jsem na tom stejně, zimu jedině v televizi. Ale když střílela ze stoje, tak jsem jí pomáhal nedýchat..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]