Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
můžete mi dát nějaké tipy, kde kouřit doutníky?
Rád si jej užívám v klidu - tím odpadají hospody. Doma nemůžu, na koleji také ne, u přítelkyně to samé - vždy bych někoho omězoval.
Uvítám každý tip
Díky
Co si vyjet na nějaký posed u lesa, mýtinu nebo takové to posezení pro turisty (někde blízko samozřejmě)?
Nepsala jsem v lese Samozřejmě v bezpečné vzdálenosti, myslela jsem takové ty umělé mýtiny před pár stromy, co se vytváří pro návstěvníky. Jsou dělané pro odpočinek, svačinu nebo rauchpauzu, právě proto mají určitou vzdálenost od porostu.
V okolí, de bydlí přítel, jsou totoiž posedy u lesa postavené v poli, od lesa relativně daleko. Pokud není extra sucho či pod Vámi není kukuřice, kouří tam běžně i myslivci.
Promiňte, ale vezmu to trošku z druhé strany: Vy se při své pohodové chvilce necháte omezovat doma, na koleji nebo přítelkyní? A pak že jsou kuřáci netolerantní...
Ten pánský klub by se mi taky hrozně líbil.Vždycky, když jsem četla v románu o nějakém anglickém lordovi, jak šel do klubu, představovala jsem si, že se tam mají dobře,nikdo je neomezuje, mohou si tam dosyta užít doutníků a whiski v pánské společnosti. to ale u nás asi nenajdete, kromě night clubů a podobných hampejzů tady asi club pro gentlemany nebude.
Jinak - já osobně bych kouřila doutník jedině na zachodě, pohodlně sedíc na míse. Je to jediné vhodné místo, protože je tam vše pěkně po ruce a pak, až by došlo k nejhoršímu, bych už tu komůrku útěchy nemusela nikde hledat. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.