Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde kouříte doutníky?

Od: brothan odpovědí: 10 změna:

Ahoj,

můžete mi dát nějaké tipy, kde kouřit doutníky?

Rád si jej užívám v klidu - tím odpadají hospody. Doma nemůžu, na koleji také ne, u přítelkyně to samé - vždy bych někoho omězoval.

Uvítám každý tip

Díky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Co si vyjet na nějaký posed u lesa, mýtinu nebo takové to posezení pro turisty (někde blízko samozřejmě:))?

majsterjoe*

Doporucujes kourit v lese, nebo na mytine?

martinaa*

Nepsala jsem v lese:) Samozřejmě v bezpečné vzdálenosti, myslela jsem takové ty umělé mýtiny před pár stromy, co se vytváří pro návstěvníky. Jsou dělané pro odpočinek, svačinu nebo rauchpauzu, právě proto mají určitou vzdálenost od porostu.:)

doplněno 16.04.12 15:51:

V okolí, de bydlí přítel, jsou totoiž posedy u lesa postavené v poli, od lesa relativně daleko. Pokud není extra sucho či pod Vámi není kukuřice, kouří tam běžně i myslivci.

punkturtle*
hodnocení

0x

Rybaříš? Tím by se to vyřešilo...

doplněno 16.04.12 16:02:

Taky existují kluby kuřáků doutníků, pokouříš a i se spoustu zajímavých věcí dozvíš, pohledej na netu

hop®
hodnocení

0x

Promiňte, ale vezmu to trošku z druhé strany: Vy se při své pohodové chvilce necháte omezovat doma, na koleji nebo přítelkyní? A pak že jsou kuřáci netolerantní... ;)

imrous*
hodnocení

0x

Gentlemans club. (to by se mě líbilo), *palec*

Ten pánský klub by se mi taky hrozně líbil.*palec*Vždycky, když jsem četla v románu o nějakém anglickém lordovi, jak šel do klubu, představovala jsem si, že se tam mají dobře,nikdo je neomezuje, mohou si tam dosyta užít doutníků a whiski v pánské společnosti. to ale u nás asi nenajdete, kromě night clubů a podobných hampejzů tady asi club pro gentlemany nebude.

Jinak - já osobně bych kouřila doutník jedině na zachodě, pohodlně sedíc na míse. Je to jediné vhodné místo, protože je tam vše pěkně po ruce a pak, až by došlo k nejhoršímu, bych už tu komůrku útěchy nemusela nikde hledat. *smich* Jaga.

hodnocení

0x

Do Temelína tam to nikdo nepozná *haha*

hodnocení

0x

I v hospodě se dá... záleží na společnosti.

Já se s partou kamarádů dýmkařů scházím jednou za měsíc v hospodě, kde máme rezervovaný stůl. Pokecáme, pokouříme doutníky či z dýmek, zahrajem na kytaru nebo banjo, zazpíváme si u toho... prostě pohoda, klídek, tabáček.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]