Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Kde jste hledali rekvalifikační kurz prosím? Chtěla bych si udělat masérský kurz a možná i kurz sushi. . . ale nějak nemůžu nic moc najít. TAk prosím o rady
Např.: rekvalifikace.com/...
Nebo si zajdi třeba na Úřad práce - mají přehled o místních kurzech a jsi-li nezaměstnaná, mohli by ti i přispět na úhradu kurzu...
To je taky pravda. Zaměstnaná jsem, ale i tam informace by mi poskytnout měli, jen se toho trochu bojim , na našem UP jsou opravdu "příjemní" :/
Jo to je dobrá stránka, taky jí znám. Našel jsem na ní právě kurz sushi, který jsem nemohl nikde najít. Narazil jsme na ni náhodou a vyplatilo se.
Zdravím. Já jsem si sháněla kurz na modeláž nehtů tady www.ucednik.cz , zkus se podívat, jestli je tam i něco na sushi, toho jsem si nevšimla
Tak to jsou suprové stránky. tam toho je spousta. Moc jsi mi pomohla. Sushi tam je taky. Super! .to jsem ani nečekal toto
. No tak hurá do toho. Snad budou mít co nejdřív volno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.