Nejste přihlášen/a.
Mám ale vyzkoušenou jednu věc kterou mě poradil známej. Mít na kartě napsanej nesmyslnej PIN a ješte 5 číslic. Připadný zloděj bude zkoušet jejich kombinaci a karu to schlamstne(po třech pokusech). Jednou se mi to stalo a když jsem šel do Spořky ji zablokovat tak už ji tam měli.
PIN mám poznamenaný v mobilu (kdybych zapomněl), ovšem s přeházenými číslicemi. 1., 3., 4., 2. - pořadí zapalování válců u škodovky (to nezapomenu)
Jen pro info, přestože se to netýká bankomatů. Některé zabezpečovací systémy mají funkci, které se říká "otevření pod nátlakem". Tato funkce, po zadání jiného než normálního kódu, odblokuje alarm, ale spustí přitom tzv, tichý poplach. Ten bývá většinou vyveden na pult centrální ochrany. Takže oni vědí že se v objektu něco děje a vyjíždějí, ale ten kdo Vás k otevření donutil, nic netuší. Ale jak říkám, tohle se týká domovních zabezpečovacích systémů, nikoliv Bankomatů. Možná si to sousedka popletla.
Tak máte pravdu, nejde o popletení. Dneska mi tenhle nesmysl taky přistál v mailové schránce. Je zajímavé, jak tyhle nesmysly mají tuhý a dlouhý život.
Podobné hoaxy se vracejí, minulý týden mi kamarádka pejskařka naprosto vážně poslala mail o štěňátkách retrívra, jestli si jedno nechci vzít. Když jsem jí poslal odkaz ( hoax.cz/... s dovětkem, že tato devítiletá "štěnátka"už určitě své páníčky mají, omlouvala se, prý vůbec netušila že to může být nesmysl...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.