Nejste přihlášen/a.
dal by mi prosím někdo typ (internetovou adresu) na nakupování zboží z Číny po internetu? Nerad bych narazil na podvodníky.
Díky Miky
přiznám se, já tam strávil celý sobotní večer, tak při TV jsem si prohlížel, to je pitomostí co se nabízí. Nechal bych tam počítám tak 300, možná víc. Za jak dlouho dorazí zboží? obvykle uváděné 2 dny platí asi pro USA na které je to dost zaměřené (konocovky kabelů, mapy).
Určitě je to bezpečnější než posílat přímo údaje z karty nějakému obchodníkovi z Číny. PayPal je dostatečně prověřená služba s miliony klientů, která navíc spadá pod největší aukční server eBay. Pokud budete platit přes PayPal, nedostanou se Vaše údaje nikomu dalšímu. Osobně používám PayPal přes 4 roky, nicméně i přesto mám na kartě aktivováno zamykání. I kdyby se nějak podařilo data z databáze PayPal zcizit, nemá šanci mi z karty vybrat peníze.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.