Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Na tohle téma mi nedávno kámoš-soused říkal, že byl před lety ve fitku a tam kolem něj byli samí ti přesvalení nabušenci. Když se zrovna nějak neprotahovali, tak se předváděli před zrcadlama. A on 165cm a metrák váhy z toho měl trauma. A řekl, že by radši šel někam, kam chodí zase jen normální lidi. Jsem mu vysvětlil, že kdyby byly takový fitka, tak že by tam ,,normální lidi,, stejně nechodili. Možná, že by tam šel on, ale zase by to fitko jen on neuživil. Nebo ne? Ahoj.
V Praze v Kobylisích chybí prodejna potravin. Je tam jen Albert u metra a tam je vždy hrozná fronta a hodně lidí. Určitě by lidé uvítali ještě jednu prodejnu potravin tam někde a já taky. Ten Albert je navíc malý. Před vánocemi to byl doslova masakr.
Chybí v celé ČR kamenný obchod, kde se dá koupit zboží z Německa. Drogérie, bežná spotřební kosmetika, potraviny. Nákupčí ale musí být obeznámen s Německým a Českým trhem, co který obchod nabízí a pro co Češi jezdí do DE. Myslím, že zboží není problém dovézt a prodávat, protože certifikace je pro EU. Samozřejmě taková prodejna musí být v Praze, jinde se moc neuživí.
Vy jste ale nepochopil, co je německé zboží. Nevím, proč bych si měl kupovat Persil určený pro východní trhy, když mi ten určený pro Německo vyhovuje více. Zrovana tak nevím, proč si mám kupovat ošizenou Nutelu, když si v DE koupím kvalitnější s jiným neošizeným složením. Máslo si také raději koupím to německé, zrovna tak jako další zboží. Jsem rád, že to mám blízko a nejsem odkázaný na české Tesco nebo Lidl. Mimochodem, ta potravina v německém Lidlu má také často jiné složení, než ta v českém Lidlu. Proto rád podporuji německého obchodníka a u nás nakupuji co nejméně to jde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.