Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je něco co vám tu chybí?

Od: laurencie* odpovědí: 11 změna:
Dobrý večer všem, sedím si tak u televize a vlitla mě taková myšlenka do hlavy nad kterou přemýšlím,už od oběda co jsem byla s kamarádkou a ne a ne ji dostat z hlavy ven.Řekla mi, že už se nedá nic vymyslet noveho, lidi co potrebujou vše mají,když má otázka byla na její odpověď co vymyslet, aby to bylo prosperující a začít podnikat... Musí přeci být něco co vám tady v Praze chybí neboli co bys jste uvítali,aby se něco takového otevřelo?nebo snad je tu vše? Přeji hezký večer :)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pn64
hodnocení

0x

Chybí normální diskotéka, kde se nehraje techno a podobný šmejd, kde je hladina hluku taková, že se dá normálně mluvit, kde se nekouří, prostě úroveň :)

pn64

abych to doplnil: ... a stoly s velkým číslem, na každým telefon, aby se mohli nesmělí zavolat

per54365
hodnocení

0x

Přesně, o tomhle jsem přemýšlela už mnohokrát. :) Zatím mně nic kloudného nenapadlo.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Na tohle téma mi nedávno kámoš-soused říkal, že byl před lety ve fitku a tam kolem něj byli samí ti přesvalení nabušenci. Když se zrovna nějak neprotahovali, tak se předváděli před zrcadlama. A on 165cm a metrák váhy z toho měl trauma. A řekl, že by radši šel někam, kam chodí zase jen normální lidi. Jsem mu vysvětlil, že kdyby byly takový fitka, tak že by tam ,,normální lidi,, stejně nechodili. Možná, že by tam šel on, ale zase by to fitko jen on neuživil. Nebo ne? Ahoj.

Co na trhu chybí,je noční klub,kde by se nemuselo za služby platit.
Ovšem jak by prosperoval,to nevím:)

tesyk*
hodnocení

0x

Jo. Chybí mi dílna pro kutily. Bylo by to krásné přijít někam, postavit se k soustruhu a nechat se poučit, jak správně soustružit. Ale nejspíš by to rychle zkrachovalo, protože dneska se každý chce jen bavit, ale rukama dělat nechce nikdo. (chechtající se smajlík)

hodnocení

0x

V Praze v Kobylisích chybí prodejna potravin. Je tam jen Albert u metra a tam je vždy hrozná fronta a hodně lidí. Určitě by lidé uvítali ještě jednu prodejnu potravin tam někde a já taky. Ten Albert je navíc malý. Před vánocemi to byl doslova masakr.

djeo
hodnocení

0x

Chybí v celé ČR kamenný obchod, kde se dá koupit zboží z Německa. Drogérie, bežná spotřební kosmetika, potraviny. Nákupčí ale musí být obeznámen s Německým a Českým trhem, co který obchod nabízí a pro co Češi jezdí do DE. Myslím, že zboží není problém dovézt a prodávat, protože certifikace je pro EU. Samozřejmě taková prodejna musí být v Praze, jinde se moc neuživí.

majsterjoe*

Kamenné obchody prodavajici urcite nemecke zbozi v CR najdeme. Napriklad drogerie.

laurencie*
hodnocení

Je fakt že tady poradny club se nikde už snad nenajde s telefon na stole není špatnej nápad :) a co říkáte na kavárnu s pěkným dětský koutkem či s hernou pro děti?
djeo

Vy jste ale nepochopil, co je německé zboží. Nevím, proč bych si měl kupovat Persil určený pro východní trhy, když mi ten určený pro Německo vyhovuje více. Zrovana tak nevím, proč si mám kupovat ošizenou Nutelu, když si v DE koupím kvalitnější s jiným neošizeným složením. Máslo si také raději koupím to německé, zrovna tak jako další zboží. Jsem rád, že to mám blízko a nejsem odkázaný na české Tesco nebo Lidl. Mimochodem, ta potravina v německém Lidlu má také často jiné složení, než ta v českém Lidlu. Proto rád podporuji německého obchodníka a u nás nakupuji co nejméně to jde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]