Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem z uctem na uplay

Od: dankoss* odpovědí: 2 změna:

pri registraci jsem zadal spatny email ktery nepouzivam a vsimnul jsem si toho kdyz jsem mel uz aktivovanou hru na uplay ucte , kdyz zkousim nejak zkontaktovat ten email tak mi to pise ze ucet byl uz davno zrusenej

a k tomu ubisoft ma na pi** support

potrebuji od vas pomoct , moc byste te mi pomohli co delat

diky skrotel :/

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Zrušený účet by mohl jít založit znovu, ne? Případně by mělo jít v herním účtu změnit e-mail na jiný – funkční.

dankoss*
hodnocení

asi jste me nepochopil , myslim ucet od googlu kterej jsem smazal teda uplne zrusil pred rokem , proste neexistuje

pri registraci jsem tam proste dal email ktery neexistuje , a tudiz nemuzu zmenit email protoze potrebuju email na kterej jsem to registroval a to je ten ktery neexistuje , takze nemuzu ani overit ucet

nevite jak postupovat? , nebo se mam rozloucit za chvilku z ubisoft uctem ze hrou za 100 kc

dekuji dopredu za odpoved

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]