Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co ve Vašem životě funguje pořekadlo z Bible

Od: uvaha odpovědí: 3 změna:

,,Neodejdeš dokud nezaplatíš do posledního haléře,,

nebo ,,Vždy když se všechny dveře zavřou, alespoň jedny zůstanou otevřené,,

Celkem výrazné údálosti posledních 5 let v mém životě mne přiměly si položit tuto otázku . Ta lepší nebo horší část Vám měnila tok života. Momentálně mne život dost skřípl, bez mého přičinění a nemá řešení...Snaha z mé strany podat pomocnou ruku dokud byl čas vyšuměla, od té osoby, kde jsem tušila problém a nyní to odnesou i nevinní lidé kteří s rozhodnutím této osoby neměli nic společného.

Nevím si rady a nemohu vůbec spát .

Díky klidně za příklady z Vašeho života co Vám pomohlo.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Všechno má řešení, někdy je nejlepší nechat problém v klidu odpočívat a on se vyřeší sám. Moc vaši otázce nerozumím ale myslím, že mě v životě potkalo dobré i zlé a vždy se našlo nějaké řešení.

pt®
hodnocení

0x

Pokud máte nějaký problém, tak ho musíte řešit, na to Vám nepomohou žádná pořekadla. Od toho máte od Boha rozum, abyste ho používala. Tak jestli chcete poradit, napište v čem, ale pořekadla probereme později. - pt

syfrig*
hodnocení

0x

porekadla nepomahaji-dobri lide ano jinak nevime o co jde,tak nelze vic napsat problemy jsou od toho,aby se resily *vtip*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]