Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Název MC kazety - jak se jmenuje ta pohádka

Od: venda1111 odpovědí: 8 změna:

Zdravím . Potřebuji zjistit název pohádky, kterou jsme měli jako malé děti na MC kazetě. Vím, že na jedné kazetě bylo pohádek více, myslím zrovna že tam bylo o Smolíčkovi, nebo tak nějak.A pak ještě jedna pohádka a to právě nevím, jak se jmenuje.Vím, že se tam mluvilo o Mášence, Máša, Mášenka,jak v pohádce je popisováno, jak její otec jel do města,aby jí i jejím sestrám něco přivezl. Dvě Mášenčiny sestry jí pak zabili sukovicí:) Nakonec ona myslím oživla,nebo co. Ještě musím říct, že tu pohádku vyprávěla Štěpánka Haničincová ((Nebo Nada Konvalinková),ale nejsem si na 100 % jistá. Mohli by jste mi říct, jak se ty pohádky, nebo tak kazeta jmenovala? Měli jsme jí naposledy jako děti a dnes to nikde nemůžu najít ani na webu, protože se nemám čeho chytit.

Připadně bych si ji chtěla stáhnout na webu, pokud by se někde našla.

Díky za odpovědi. Moc mi tím pomůžete.

PS.: Ještě musím připomennout,že se nejdená o tu pohádku Mášenka a tři medvědi.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ggggg
hodnocení

jmenuje se to O STŘÍBRNÉM TALÍŘKU A ŠŤAVNATÉM JABLÍČKU.

martinaa*

Proč si odpovídáš sama? A několikrát?

hodnocení

0x

Jen pro upřesnění MC kazeta je taková malinká kazeta do diktafonu (Micro Cassette), běžná audiokazeta je CC (Comact Cassette)

doplněno 15.04.12 13:23:

Omlouvám se ...Compact...*hi*

gumidek*

Ještě jsem nikde neviděl obchod s hudebními nahrávkami, kde by psali CC. Všude je výraz MC. Jinak ta malinká je mikrokazeta, to souhlasím.

To, že to píší v obchodech neznamená že je to správně *smich*

gumidek*
15.04.12 18:07

:D

wwwwwww
16.04.12 22:19
hodnocení

*jasne*

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

neco taoveho bylo na detsky-web.cz nekde tam byly i pohadky ale nevim presne prolejzal jsem to cca pred rokem kdy jsem to chtel koupit (tu stranku)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]